Φερνάντεθ: «Πρέπει να παρουσιαστούμε πιο ψύχραιμοι»

Φερνάντεθ: «Πρέπει να παρουσιαστούμε πιο ψύχραιμοι»

Ο άσος της Ρεάλ, Ρούντι Φερνάντεθ, σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι οφ της Euroleague, ενώ αναφέρθηκε και σε αυτή της Πέμπτης (19/04).

Ο Ρούντι Φεράντεθ αναφέρθηκε στην πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και τον διασυρμό της Ρεάλ από τους «πράσινους», ενώ έκανε σχόλιο και για τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη (19/04), για τα πλέι οφ της Euroleague.

«Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι σε αυτές τις στιγμές, να αναγνωρίζουμε πως έχουμε κάνει λάθη. Νομίζω πως δεν έχετε δει την ομάδα που πρέπει να δείτε. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, όλοι μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς.

Χάνουμε 1-0, όμως υπάρχουν ακόμα παιχνίδια. Κανείς δεν πρόκειται να μας δώσει τίποτα, το ξέραμε από την αρχή πως ήταν μια καλή ομάδα και το ότι παίζει στην έδρα της το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Δεν ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι για το ματς. Η λύση είναι να να βελτιωθούμε και να καταλάβουμε πως εάν παίξουμε σαν ομάδα μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Το έχουμε δείξει κατά τη διάρκεια της σεζόν και αυτή η στιγμή είναι αυτή που πρέπει να δούμε την… πραγματική Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλοι γνωρίζουμε τι έχουμε κάνει και τι μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Ξέρουμε πως να παίζουμε σαν ομάδα και δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κερδίσουν τη σειρά. Ακόμα πιστεύω σε αυτή την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ