«Σημαδεύοντας» τον Μπόλντγουιν…

«Σημαδεύοντας» τον Μπόλντγουιν…

Έτσι θα νικήσει την Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Τα «κλειδιά» της νίκης και η συγκέντρωση.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως στην συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων που έχει χάσει στην Ευρωλίγκα ευθύνεται ο ίδιος. Ήττες όπως με την Βαλένθια στο ΣΕΦ ή με την Βιλερμπάν στη Γαλλία θα μνημονεύονται για καιρό. Σε έναν «μαραθώνιο» που έχει μάλιστα την φετινή συγκλονιστική εξέλιξη συμβαίνουν και αυτά. Μια από τις ήττες που θα μπορούσε κάλλιστα να αποφύγει ο Ολυμπιακός, αυτή στο Τελ αβίβ. Τότε παρότι είχε το ματς εκεί ακριβώς που το ήθελε έχασε τα πάντα στο 4ο δεκάλεπτο, σε μια από τις αρκετές είναι αλήθεια στιγμές… σκότους που πιάνει την ομάδα του Μπαρτζώκα και της έχει στοιχίσει καθώς τώρα θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν με διαφορά στην πρώτη θέση της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο «χορός» του Μαρσέλο με την μπάλα (vid)

Το ζητούμενο τώρα είναι τι θα κάνει απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μακάμπι που έρχεται να παίξει έναν ακόμη «τελικό» στη μάχη που δίνει για την 8αδα.
Ο Μπαρτζώκας ξέρει πολύ καλά πως τον περιμένει ένα δύσκολο βράδυ έχοντας όμως έτοιμο το πλάνο της νίκης.

Που θα «χτυπήσει» ο Ολυμπιακός; Παίζοντας το μπάσκετ που τον χαρακτηρίζει ως την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης ο πρωταθλητής Ελλάδας θα στοχεύσει στην άμυνα τον αδύναμο κρίκο της. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπόλντγουιν που μπορεί επιθετικά να προσφέρει αλλά στην άμυνα είναι… θέμα για τους Ισραηλινούς. Ο Μπαρτζώκας που περιμένει πολλά και από την «αεροπορία» με Φαλ, Μπλάκ και Μπολομπόι κατά σειρά βάσει των συνθηκών του αγώνα.

Ο γρήγορος ρυθμός είναι το ζητούμενο απέναντι στην Μακάμπι που μακριά από το Ισραήλ είναι άλλη ομάδα προς το χειρότερο. Η Μακάμπι που ψάχνει ένα μεγάλο διπλό το οποίο δεν βρήκε ούτε στο ΟΑΚΑ στην πρόσφατη επίσκεψή της. Ο Ολυμπιακός που ξέχωρα από την διαφορά των 2 νικών που έχει αυτή την στιγμή από την Μακάμπι έχει στο μυαλό του πάντα και τις ισοβαθμίες που μπορεί να προκύψουν. Για αυτό και το 90-84 στο Τελ αβιβ θα είναι καλό να καλυφθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ