Ο Μπέικον απέτυχε ξανά…  (vids)

Ο Μπέικον απέτυχε ξανά… (vids)

Ο Ντουέιν Μπέικον για μια ακόμα φορά ανέλαβε να εκτελέσει την τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού, αλλά απέτυχε να βάλει το καλάθι της νίκης…

Ένα ακόμα κάζο για τον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους να χάνουν από την Αλμπα στο ΟΑΚΑ με 88-84, για την 33η αγωνιστική της Euroleague. Αυτή ήταν η 22η ήττα στη φετινή διοργάνωση για το Τριφύλλι, που δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την προτελευταία Αλμπα.

Μια τραγική σεζόν για τον Παναθηναϊκό, με τον Μπέικον να εξελίσσεται για μια ακόμα φορά σε αρνητικό πρωταγωνιστή. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη προηγήθηκε με 83-78, αλλά οι Γερμανοί με ένα επιμέρους σκορ 8-1 επέστρεψαν και προηγήθηκαν με 86-84. Ο Ντουέιν Μπέικον πήρε την τελευταία επίθεση του Τριφυλλιού και προσπάθησε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, αλλά αστόχησε, με τον Γουέτζελ να διαμορφώνει το τελικό 88-84.

Διαβάστε επίσης: Το «κλειδί» για το ντέρμπι και ο… αινιγματικός Ανιγκό

Ένα ακόμα παιχνίδι στη φετινή σεζόν στο οποίο ο Αμερικανός γκαρντ πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού, αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει. Το ίδιο είχε συμβεί και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Αλλά και στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ στο κλειστό των Λιοσίων και στην Ισπανία με την Βαλένθια.

Οποτε χρειάστηκε να πάρει πάνω του την τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού και να ευστοχήσει σε σουτ που θα έδινε τη νίκη στο Τριφύλλι, δεν τα κατάφερε. Απόψε, σε ένα ματς που δεν υπήρχε πίεση και «πρέπει», απέτυχε. Για πολλοστή φορά στη φετινή σεζόν.

Σε ένα ματς μάλιστα που είχε ρυθμό, καθώς είχε 16 πόντους με 5/8 δίποντα, 1/6 τρίποντα και 3/4 βολές. Ωστόσο, στο κρίσιμο σημείο ήταν άστοχος, με τον Παναθηναϊκό να χάνει και από την Αλμπα. Την προτελευταία ομάδα της Euroleague. Δείγμα της κακής χρονιάς που κάνει το Τριφύλλι, το οποίο δεν κατάφερε ποτέ να φανεί ανταγωνιστικό στη φετινή σεζόν.

Οσον αφορά στον Ντουέιν Μπέικον, ο Αμερικανός γκαρντ ένα παιχνίδι πριν το φινάλε της φετινής Euroleague, έχει μέσο όρο συμμετοχής 30:47 λεπτά, με 16.5 πόντους (44.1% στο δίποντο, 28.9% στο τρίποντο και 81.3% στις βολες), 3.5 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ