Από… άλλο πλανήτη ο Σβεντ, «τρέλανε» την Ευρώπη! (vid)

Από… άλλο πλανήτη ο Σβεντ, «τρέλανε» την Ευρώπη! (vid)

Μυθική εμφάνιση από τον σούπερ σταρ της Κίμκι στον τέταρτο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας – 36 πόντους, με 8/12 τρίποντα – Τα έβαζε από παντού!

Ο,τι και να γράψει κανείς για τον Αλεξέι Σβεντ θα είναι λίγο! Ο Ρώσος σούπερσταρ της Κίμκι τα έβαλε με ολόκληρη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και παραλίγο να την κερδίσει! Ο 29χρονος γκαρντ ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ στην τέταρτη αναμέτρηση των πλέι οφ και ανάγκασε όλη την Ευρώπη να υποκλιθεί στα πόδια του!

Ο ηγέτης της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα πέτυχε ρεκόρ καριέρας με 36 πόντους, έχοντας 3/5 δίποντα, 8/12 τρίποντα και 6/9 βολές, ενώ παράλληλα είχε 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 7 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς στο σύστημα ranking!

Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τα… είδαν όλα απέναντι στον Σβεντ, με τον αστέρα της Κίμκι να σκοράρει ξανά και ξανά και ξανά. Δεν σταμάταγε με τίποτα ο γκαρντ των γηπεδούχων, ο οποίος πυροβολούσε από… παντού και πάντα με την ίδια κατάληξη! Το καλάθι της ΤΣΣΚΑ «ρούφαγε» σαν μαγνήτης την μπάλα, με τον Σβεντ να δημιουργεί τον δικό του θρύλο στην ιστορία της Ευρωλίγκας!

Με τα 8 τρίποντα που πέτυχε έκανε νέο προσωπικό ρεκόρ σε αγώνα πλέι οφ, όμως, παρά την τεράστια εμφάνισή του δεν κατάφερε να οδηγήσει την Κίμκι στη νίκη! Όπως και να έχει η αποψινή εμφάνισή του θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια, με τους φιλάθλους να υποκλίνονται στο μεγαλείο και την εκτελεστική δεινότητα του Σβεντ! Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ…

Δείτε το 8ο τρίποντο του Σβεντ, με το οποίο πέτυχε νέο προσωπικό ρεκόρ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ