Ευρωλίγκα : Ο Κορομηλάς στο φάιναλ φορ

Ευρωλίγκα : Ο Κορομηλάς στο φάιναλ φορ

Ο Ηλίας Κορομηλάς συγκαταλέγεται στους οκτώ διαιτητές, τους οποίους επέλεξε η Ευρωλίγκα για να διευθύνουν τους αγώνες του φάιναλ φορ του Βελιγραδίου.

Μπορεί να μην κατάφερε κάποια ελληνική ομάδα να προκριθεί στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, αλλά ελληνική εκπροσώπηση θα υπάρχει στο Βελιγράδι. Όχι μόνο από τους Δημήτρη Ιτούδη και Κώστα Σλούκα, αλλά και από τον Ηλία Κορομηλά.

Ο Έλληνας διαιτητής συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 8 που επέλεξε η αρμόδια επιτροπή διαιτησίας για να διευθύνουν τους αγώνες του φάιναλ φορ. Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που του συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού ήταν παρών και στο Λονδίνο το 2013.

Οι οκτώ διαιτητές, που θα σφυρίξουν στο Βελιγράδι είναι οι: Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Ηλίας Κορομηλάς (Ελλάδα), Όλεγκς Λάτισεφς (Λετονία), Ρόμπερτ Λοτερμόσερ (Γερμανία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία).

Οι πιο έμπειροι από τους οκτώ είναι οι Λαμόνικα, Λοτερμόσερ και Ρίζικ, που έχουν σφυρίξει σε οκτώ φάιναλ φορ, ενώ ο Λάτισεφς έχει επτά. Ο Ιερεθουέλο έχει πάει σε πέντε φάιναλ φορ, ο Μπολτάουζερ σε τέσσερα, για τον Ράντοβιτς αυτό θα είναι το δεύτερο μαζί με τον Κορομηλά. Όπερ σημαίνει ότι αυτοί οι δύο είναι και οι σχετικά πιο άπειροι από μια τέτοια διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ