Εσκότο : «Τι μου είπε ο Χάνεϊκατ λίγο πριν αυτοκτονήσει…»

Εσκότο : «Τι μου είπε ο Χάνεϊκατ λίγο πριν αυτοκτονήσει…»

Ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλούσε ο Τάιλερ Χάνεϊκατ λίγο πριν αυτοκτονήσει, προέβη σε σημαντικές αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα του Αμερικανού, αλλά και σχετικά με το τι ειπώθηκε μεταξύ τους λίγο πριν ο παίκτης της Χίμκι βάλει τέλος στην ζωή του.

Σημαντικές λεπτομέρειες έδωσε στη δημοσιότητα ο προπονητής του Τάιλερ Χάνεϊκατ στο Sylmar High School, ο οποίος μίλησε μαζί του πριν το μοιραίο συμβάν.

Ο Μπαρτ Εσκότο μίλησε στους «Los Angeles Times» για τη δυσκολία προσαρμογής του στην τρόπο ζωής στην Ρωσία, αλλά τα διάφορα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν κατά καιρούς.

«Είναι δύσκολο για ένα παιδί από το Λος Άντζελες να πάει στη Ρωσία, δίχως να γνωρίζει τη γλώσσα και τον τόπο. Δυσκολευόταν πολύ με την προσαρμογή του. Εγώ του έλεγα συνέχεια ότι έπρεπε να βγαίνει έξω και να γνωρίζει κόσμο», είπε αρχικά ο Εσκότο.
Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Ήταν ένα φανταστικό παιδί, σπουδαίο παιδί! Είχε, όμως, κάποια προβλήματα και απ’ όσα γνωρίζω, πυροβόλησε τον εαυτό του».

Μάλιστα ο προπονητής του Χάνεϊκατ αποκάλυψε ότι λίγο πριν την αυτοκτονία του (όπως φαίνεται), ήταν ο άνθρωπος που επικοινωνούσε μαζί του μέσω κινητού. Επίσης ήταν εκείνος που προέτρεψε τη μητέρα του πρώην πλέον παίκτη του Γιώργου Μπαρτζώκα να καλέσει την αστυνομία.

Ακόμη ο Εσκότο τόνισε πως «κάτι φαίνεται να βάραινε τον Τάιλερ», ενώ αξίζει να πούμε ότι την ώρα που η αστυνομία βρισκόταν έξω από το σπίτι του 27χρονου μπασκετμπλίστα, εκείνος αντάλλασσε μηνύματα στο κινητό με τον Εσκότο. «Τον ρωτούσα εάν ήταν καλά και αυτός μου απαντούσε απλά με ένα γράμμα: «Κ»», αποκάλυψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ