Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης : «Κάναμε ανόητα λάθη» παραδέχθηκε ο Λάσο

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης : «Κάναμε ανόητα λάθη» παραδέχθηκε ο Λάσο

Είδε την ομάδα του να χάνει ένα προβάδισμα 16 πόντων, οπότε σίγουρα ο Πάμπλο Λάσο δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 82-80.

Σε μια βραδιά που η Ρεάλ ξεκίνησε ιδανικά, βρέθηκε ηττημένη στο τέλος με 82-80 σε ένα ματς που έκανε πολλά λάθη (15) αρκετά εκ των οποίων αβίαστα. Αυτό ακριβώς επεσήμανε και ο Ισπανός κόουτς των Μαδριλένων.

Ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν πολύ δύσκολο ματς από το ξεκίνημα. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού. Μετά χάσαμε την ενέργειά μας. Κάναμε ανόητα λάθη που τους άφησαν να βρουν σκορ. Στο τέλος είχαμε ένα ελεύθερο τρίποντο για να νικήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι λυπηρό όταν χάνεις έτσι. Κρατάμε όσα καλά κάναμε για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, που πάλεψε σε όλο το ματς».

Για τους πολλούς τραυματισμούς της Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι δύσκολο, έχουμε πέντε παίκτες εκτός με τραυματισμούς. Η δύναμη της ομάδας πρέπει να είναι όλο το ρόστερ, το σύνολό της. Έχουμε παίκτες που κάνουν step up φέτος. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τους τραυματισμούς. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του μπάσκετ για παίκτες και προπονητές. Το πλάνο αλλάζει, αυτό είναι σίγουρο. Το δεχόμαστε. Είμαι περήφανος που οι παίκτες μου βγαίνουν μπροστά σε αυτές τις καταστάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ