Μπαρτζώκας: «Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες»

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες»

Η Χίμκι υποδέχεται την Αναντολού Εφές στην Μόσχα για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης ότι η ομάδα του πρέπει να επιστρέψει στις νίκες.

Η Χίμκι φιλοξενεί την Αναντολού Εφές απόψε (20:00) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και ο προπονητής της ρώσικης ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης χαρακτήρισε το παιχνίδι με το σύνολο του Εργκίν Αταμάν παρά πολύ ιδιαίτερο, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι Μοσχοβίτες πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες για να μην χάσουν άλλο έδαφος.

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «H Εφές είναι μία εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, είναι προφανές από το ρόστερ της αυτό. Επίσης, έχει ένα πολύ έμπειρο προπονητή στον πάγκο. Μέχρι τώρα, παίζουν εξαιρετικά στην σεζόν, κατά την προετοιμασία και τα επίσημα παιχνίδια, με εξαίρεση το τελευταίο από την Ζαλγκίρις. Αυτό το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο γιατί διεξάγεται σε διπλή εβδομάδα, το οποίο κυρίως απαιτεί γρήγορη προσαρμογή από το προηγούμενο αποτέλεσμα, το ταξίδι και την εξαντλητική διαδικασία που είχες. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες να προσπαθήσουμε σκληρά για αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ