Gazzetta dello Sport: «Θρίαμβος της Αρμάνι στον Πειραιά» (pic)

Gazzetta dello Sport: «Θρίαμβος της Αρμάνι στον Πειραιά» (pic)

Η κορυφαία ιταλική εφημερίδα είχε πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της τη νίκη της Αρμάνι στον Πειραιά - Repubblica: «Σόουμαν της βραδιάς ο Μάικ Τζέιμς» - Sportmediaset: «Ολίμπια Μιλάνο: χτύπημα στην Ελλάδα».

Πρώτο θέμα στα ιταλικά Μέσα έγινε η νίκη της Αρμάνι στο ΣΕΦ, με την «Gazzetta dello Sport» να κάνει ειδική μνεία τριπλέτα των Τζέιμς, Νέντοβιτς και Μίτσοφ! Η κορυφαία ιταλική εφημερίδα στην ιστοσελίδα της έχει πρώτο θέμα το «διπλό» της ομάδας του Πιανιτζιάνι, η οποία νίκησε στον Πειραιά μετά από 4 χρόνια!

«Μιλάνο: θρίαμβος στον Πειραιά. Κυριάρχησε με 99-75 του Ολυμπιακού. Για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague, η Αρμάνι επικράτησε σε ένα δύσκολο γήπεδο όπου δεν νικούσε από το 2014 χάρη στην τριπλέτα των Τζέιμς-Νέντοβιτς-Μίτσοφ. Καθοριστικό το 16-4 στην τρίτη περίοδο όπου άνοιξε η διαφορά. Στη σκιά ο Σπανούλης. Με την εκτός έδρας νίκη με 99-75 η ομάδα του Πιανιτζάνι ρέφαρε για την εντός έδρας ήττα πριν από λίγες ημέρες από την Ρεάλ Μαδρίτης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η νίκη της Μιλάνο βρίσκεται σε περίοπτη θέση και στο σάιτ της «Repubblica», η οποία αναφέρει: «Μεγάλος σόουμαν της βραδιάς ο Μάικ Τζέιμς με 22 πόντους. Καλοί επίσης και οι Νέντοβιτς (20) και Μίτσοφ (19)», ενώ η «Sportmediaset» από την πλευρά της αναφέρει: «Ολίμπια Μιλάνο: χτύπημα στην Ελλάδα: στραπάτσαρε τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ