Κεμζούρα: «Είχαμε πίεση, σπουδαία δουλειά από τον ΛεΝτέι»

Κεμζούρα: «Είχαμε πίεση, σπουδαία δουλειά από τον ΛεΝτέι»

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι αισθανόντουσαν πίεση μετά τις τρεις σερί ήττες και στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Ζακ ΛεΝτέι.

Στην πίεση που ένιωθαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά τις τρεις σερί ήττες στην Ευρωλίγκα, αναφέρθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα, μετά τη νίκη επί της Μπάγερν στο Μόναχο με 72-62. Ο Λιθουανός τόνισε ότι το παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα ήταν δύσκολο, καθώς υπήρχε πολύ πίεση στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Ζακ ΛεΝτέι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είχαμε την πίεση. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι  Το ζήτημα είναι να πάρεις τη νίκη. Ήμασταν υπό πίεση μετά τις ήττες που είχαμε. Καταφέραμε να βρούμε τον τρόπο και να κερδίσουμε και αυτό είναι που μετράει. θέλαμε να επιτεθούμε στα σημεία που θέλαμε. Βάλαμε τα τρίποντα που θέλαμε. Ήμασταν επιθετικοί και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Μπάγερν».

Για την εμφάνιση του ΛεΝτέι: «Ο Ζακ έκανε σπουδαία δουλειά απόψε. Στο πρώτο ημίχρονο μας πλήγωσε η Μπάγερν Μονάχου και στο τέλος βάλαμε 2 γκαρντ τον Σπανούλη και τον Στρέλνιεκς, που οργάνωσαν και εκτέλεσαν. Ήταν απολύτως στοχευμένο το πλάνο. Ήταν μια καλή ιδέα και προχωράμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ