Στρέλνιεκς: «Χαιρόμαστε όταν παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες»

Στρέλνιεκς: «Χαιρόμαστε όταν παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες»

Ο Λετονός γκαρντ μίλησε για τη μάχη που ακολουθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ και τόνισε ότι χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο.

Η διαβολοβδομάδα συνεχίζεται με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ (22/11, 21:00), για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη χθεσινή νίκη επί της Μπάγερν στο Μόναχο με 72-62, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ και αγνοεί την ήττα στη φετινή διοργάνωση. Παράλληλα, τόνισε ότι παρά την πολύ καλή του εμφάνιση στο Μόναχο, χρειάζεται ακόμα δουλειά για να επιστρέψει στην κατάσταση που θέλει ο ίδιος και ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Τι να πω για τη Ρεάλ; Παίζει πολύ καλά, είναι σε καλό μομέντουμ, δεν έχει ήττα. Είναι ωραίο να παίζεις με μεγάλες ομάδες».

Για την κατάστασή του και την εμφάνισή του απέναντι στην Μπάγερν: «Χρειάζομαι ακόμα χρόνο για να επιστρέψω στην ιδανική κατάσταση. Θα πάρει χρόνο, αλλά θα επιστρέψω εκεί. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να δουλέψω παραπάνω στις προπονήσεις.  Πάντα βοηθάει όταν έχεις την εμπιστοσύνη του προπονητή. Δεν θεωρώ πως ήμουν ο «X factor». Κάναμε καλή δουλειά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στο Μόναχο. Περίμενα ένα δύσκολο ματς. Κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε την νίκη. Ξέρω πως στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί Έλληνες και είναι πάντα ωραίο να έχεις τον κόσμο σου σε όλη την Ευρώπη».

Για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν επιπλέον κίνητρο επειδή θα παίξουν απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης: «Είμαστε επαγγελματίες, δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο σε οποιοδήποτε παιχνίδι της Euroleague. Χαιρόμαστε όταν παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες και σπουδαίους παίκτες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ