Μήτογλου: «Καθαρίσαμε το παιχνίδι από την άμυνα»

Μήτογλου: «Καθαρίσαμε το παιχνίδι από την άμυνα»

Ο νεαρός φόργουορντ μίλησε για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και στάθηκε στην εξαιρετική άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά και την ενέργεια που έβγαλαν οι Πράσινοι στο παρκέ.

Στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Κωνσταντίνος Μήτογλου, μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 76-70, για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός φόργουορντ, οι Πράσινοι ήταν διαβασμένοι και «καθάρισαν» το ματς από την άμυνά τους. Παράλληλα, επισήμανε ότι οι γηπεδούχοι έβγαλαν περισσότερη ενέργεια στο παρκέ του ΟΑΚΑ και πήραν επιθετικά ριμπάουντ, που τους βοήθησαν να φτάσουν στη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος. Μπήκα με διαφορετική νοοτροπία στο δεύτερο ημίχρονο και είμαι χαρούμενος. Ήθελα να βοηθήσω σε άμυνα και επίθεση. Και οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου περίμεναν αυτή τη στιγμή. Παίξαμε πολύ επιθετικά. Όλοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είναι παίκτες με ποιότητα. Ήμασταν διαβασμένοι και καθαρίσαμε το παιχνίδι από την άμυνα. Βγάλαμε περισσότερη ενέργεια. Αυτό φάνηκε και πήραμε επιθετικά ριμπάουντ που μας βοήθησαν πολύ. Πάντα πιστεύω ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα στην Ευρωλίγκα. Η Μπασκόνια έχει αλλάξει προπονητή. Έχει καλούς παίκτες. Σε 48 ώρες παίζουμε ξανά και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ