ΛεΝτέι: «Πήραμε πόντους και ψυχολογία από τα επιθετικά ριμπάουντ»

ΛεΝτέι: «Πήραμε πόντους και ψυχολογία από τα επιθετικά ριμπάουντ»

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί της Εφές και στάθηκε στα 18 επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι Ερυθρόλευκοι.

Στα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο Ολυμπιακός στάθηκε Ζακ ΛεΝτέι μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί της Αναντολού Εφές με 88-81, για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι μάζεψαν 18 «σκουπίδια» στο καλάθι της τούρκικης ομάδας και χάρη σε αυτά πέτυχαν πολύτιμους πόντους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Παίξαμε άμυνα και διεκδικήσαμε κάθε μπάλα. Κάναμε όσα πρέπει για να φτάσουμε στη νίκη. Θέλω να έρχομαι στο παρκέ και να δίνω ό,τι μπορώ. Το σημαντικό είναι να παίρνει η ομάδα τις νίκες.

Το πρόβλημα στο παιχνίδι ήταν πως δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τα δύο γκαρντ της Εφές. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως δεν το συνεχίσαμε στη συνέχεια και επιτρέψαμε στην Εφές να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Τα 18 επιθετικά ριμπάουντ ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι. Πήραμε σημαντικά ριμπάουντ όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, πήραμε πόντους και μαζί ψυχολογία. Αυτά μας βοήθησε να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ