Ολυμπιακός: Με Πρίντεζη απέναντι στην Γκραν Κανάρια (pics)

Ολυμπιακός: Με Πρίντεζη απέναντι στην Γκραν Κανάρια (pics)

Ο διεθνής φόργουορντ στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα ένιωσε ένα σφίξιμο στη μέση, ωστόσο, νιώθει καλύτερα και βρίσκεται στη διάθεση του Μπλατ για το ματς με την Γκραν Κανάρια – Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την Γκραν Κανάρια, για την 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα προπονήθηκαν στο ΣΕΦ υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ και πλέον μετρούν αντίστροφα για την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το «2 στα 2» στη… διαβολοβδομάδα και να πετύχουν την 9η νίκη τους στη φετινή διοργάνωση. Στην αναμέτρηση με την ομάδα των Κιμ Τιλί και Ντι Τζέι Στρόμπερι ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο διεθνής φόργουορντ στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα ένιωσε ένα σφίξιμο ψηλά στη μέση, ωστόσο, νιώθει καλύτερα και βρίσκεται στα πλάνα του Μπλατ για την αυριανή μάχη.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ