Λάσμε: «Παίξαμε ως ομάδα, έπρεπε να κερδίσουμε»

Λάσμε: «Παίξαμε ως ομάδα, έπρεπε να κερδίσουμε»

Ο Γκαμπονέζος σέντερ τόνισε ότι οι Πράσινοι έπρεπε πάση θυσία να πάρουν τη νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αποκάλυψε τι τους είπε στα αποδυτήρια ο Ρικ Πιτίνο.

Ματς ζωής και θανάτου ήταν αυτό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Παναθηναϊκό, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Στέφαν Λάσμε. Ο έμπειρος σέντερ μετά τη νίκη επί της ρώσικης ομάδας επισήμανε ότι οι Πράσινοι μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένοι να κερδίσουν, έβγαλαν ενέργεια και έπαιξαν ως ομάδα.

Οσον αφορά στον Ρικ Πιτίνο, ο Γκαμπονέζος άσος αναφέρθηκε στα «θέλω» του έμπειρου τεχνικού, τονίζοντας ότι ο 66χρονος στην ομιλία του προς του παίκτες του Τριφυλλιού έκανε ειδική μνεία στην άμυνα που έπρεπε να παίξουν απέναντι στους Ρώσους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Η αλλαγή προπονητή φέρνει πάντα μία διαφορετική ενέργεια στην ομάδα. Παλέψαμε, παίξαμε ως ομάδα, ξέραμε ότι δεν είχαμε άλλα περιθώρια. Έπρεπε να νικήσουμε και πρέπει να βελτιωθούμε Νιώθουμε έτσι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε όλα όσα μας είπε ο προπονητής τις τελευταίες ώρες. Ξέραμε πως έπρεπε να μπούμε στο παρκέ για να κερδίσουμε, δεν είχαμε άλλη επιλογή. Αυτό που μας έδωσε τη νίκη ήταν η ενέργεια και η συγκέντρωση. Πολλοί έκαναν το παραπάνω βήμα για την ομάδα», είπε αρχικά.

Για το τι τους ζήτησε ο Ρικ Πιτίνο: «Μας μίλησε για την άμυνα. Μας είπε ότι πρέπει να πιέσουμε περισσότερο την μπάλα, να βάζουμε τα χέρια μας και να παλέψουμε για κάθε μπάλα. Μας είπε να δείξουμε μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια. Αυτό ήταν το βασικό που μας ζήτησε να κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ