Παπαγιάννης: «Τελικός το ματς με την Μπάγερν, χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου»

Παπαγιάννης: «Τελικός το ματς με την Μπάγερν, χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου»

Ο 21χρονος σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε για την αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ.

Ματς ζωής και θανάτου είναι το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για τον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους να θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (9/1, 21:00), με τον 21χρονο σέντερ να καλεί τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να στηρίξει την ομάδα στη μεγάλη μάχη με τους Γερμανούς. Ο Παπαγιάννης τόνισε επίσης ότι οι Πράσινοι θα πρέπει να παίξουν πολύ καλή άμυνα πάνω στα επιθετικά ατού των φιλοξενούμενων και να «χτυπήσουν» στον αιφνιδιασμό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να τρέξουμε στους αιφνιδιασμούς. Δεν τρέχουν καλά και πρέπει να το χτυπήσουμε. Πρέπει να εστιάσουμε σε κάποιους παίκτες, όπως ο Ουίλιαμς που κάνει εξαιρετική χρονιά, ο Κοπόνεν και τα πλέι – μέικερ. Πρέπει να κλείσουμε καλά τον Γιόβιτς και πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας.

Είναι ένας τελικός για εμάς. Χρειαζόμαστε τη νίκη οπωσδήποτε, είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο. Είναι τελικός και χρειαζόμαστε την στήριξη των φιλάθλων μας. Δεν έχουμε άγχος, δουλεύουμε καλά και θα είμαστε έτοιμοι. Ανυπομονούμε».

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: «Κανείς δεν ήθελε να χάσει. Χάσαμε και την διαφορά, δυστυχώς. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Προχωράμε, πάμε στο επόμενο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ