Ζαλγκίρις Κάουνας – Μπάγερν Μονάχου 85-79

Ζαλγκίρις Κάουνας – Μπάγερν Μονάχου 85-79

Η Ζαλγκίρις επικράτησε εντός έδρας της Μπάγερν Μονάχου με 85-79 και την κράτησε στις 11 νίκες, μία πίσω από τον Παναθηναϊκό και δύο από τον Ολυμπιακό.

Οι Λιθουανοί με καλύτερους τους Ντέιβις (16π) και Γκριγκόνις (18π) επικράτησαν σε ένα σκληρό παιχνίδι με 85-79 της Μπάγερν Μονάχου φτάνοντάς την στις 11 νίκες και μένοντας αμφότερες ένα βήμα πίσω στη μάχη της 8άδας, γεγονός που ωφελεί Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στην πάντα γεμάτη και καυτή Zalgirio Arena. Στο πρώτο δεκάλεπτο καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, με τους Λιθουανούς να βρίσκονται μπροστά με βραχεία κεφαλή (20-22). Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους όμως βρήκαν ρυθμό και π[πάτησαν γκάζι, φτάνοντας στο +13 (48-35) στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Καλύτεροι οι Λιθουανοί, έβρισκαν τρόπο να διατηρήσουν το προβάδισμα σε όλο το τρίτο δεκάλεπτο, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά στο +16 (69-53). Όσοι πίστεψαν ότι το ματς είχε κριθεί όμως υπολόγισαν χωρίς τους Γερμανούς που έκαναν την αντεπίθεσή τους με Λούτσιτς, Ντάνγκουμπιτς και Κοπόνεν, αλλά δεν κατάφεραν να την ολοκληρώσουν, αφού το 26-16 που έτρεξαν στην τέταρτη περίοδο το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 85-79.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ