Ευρωλίγκα: Στην διεκδίκηση του Final Four 2020 ξανά η Αθήνα!

Ευρωλίγκα: Στην διεκδίκηση του Final Four 2020 ξανά η Αθήνα!

Η Αθήνα παρουσίασε χθες τις απαραίτητες εγγυήσεις για την διεξαγωγή του Final Four 2020 της Ευρωλίγκας και μπήκε ξανά στην διεκδίκηση της διοργάνωσης.

Στο κόλπο για την διεξαγωγή του Final Four 2020 ξανά η Αθήνα!

Οι άνθρωποι που είναι πίσω από το project παρουσίασαν τις απαραίτητες εγγυήσεις στην διοργανώτρια αρχή, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και πλέον η υποψηφιότητα της ελληνικής πρωτεύουσας παίζει και πάλι «δυνατά».

Η Αθήνα μπήκε ξανά χθες στην διεκδίκηση της διοργάνωσης του Final 4 του 2020, καθώς παρουσίασε τις απαραίτητες εγγυήσεις. Το κόστος για τη διεξαγωγή μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 4.000.000 ευρώ, ένα ποσό το οποίο θα καλυφθεί κυρίως από την κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση θα καλύψει το 80% και το άλλο 20% ο Δήμος Αθηναίων.

Η απόφαση για την πόλη που θα διοργανώσει την τελική φάση θα ανακοινωθεί πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, με το Παρίσι να είναι ο βασικός ανταγωνιστής.

Η μάχη ανάμεσα στις δύο πόλεις θα είναι σκληρή, με τη γαλλική πρωτεύουσα μάλιστα έχει ως «σύμμαχο» το «αφεντικό» της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου. Ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής θέλει να κάνει άνοιγμα στην συγκεκριμένη αγορά, μετά και την είσοδο της Βιλερμπάν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ