Χάκετ: «Ηθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, είμαι περήφανος»

Χάκετ: «Ηθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, είμαι περήφανος»

Ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ ερωτώμενος για όσα εχουν συμβεί στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια, μίλησε για την θέλησή του να επιστρέψει στους Ερυθρόλευκους.

Πήγε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δικαιώθηκε. Περίμενε καρτερικά την πρόταση του Ολυμπιακού το καλοκαίρι, δεν ήρθε ποτέ, όμως το πεπρωμένο του τον έφερε στον δρόμο του Δημήτρη Ιτούδη και στην κορυφή της Ευρωλίγκας.

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος πανευτυχής μίλησε στην NOVA μετά την κατάκτηση της κούπας με την ΤΣΣΚΑ και έδειξε ότι δεν ξεχνάει  την παλιά του ομάδα.

«Ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, αλλά ξέρω πως ήταν δύσκολο. Ήταν δύσκολο για την ομάδα και τους καταλαβαίνω. Η ομάδα πήρε μία απόφαση. Πάλεψα.

Πήρα την ευκαιρία να αποδείξω κάτι» τόνισε ο Χάκετ αναφορικά με τα παιχνίδια που του έπαιξε η μοίρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και την μη επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ενώ δήλωσε για τα συναισθήματά του πως:  «Είναι το τέλος του δρόμου για μια εξαιρετική σεζόν. Είμαι περήφανος και χαρούμενος. Μας πίστεψε η ομάδα.

Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να γίνω καλύτερος. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά δεν παραδοθήκαμε. Συνεχίσαμε να πιστεύουμε. Είμαι περήφανος γιατί παλέψαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ