Ολυμπιακός : Θέλει να αντιστρέψει το κλίμα

Ολυμπιακός : Θέλει να αντιστρέψει το κλίμα

O Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Euroleague σε ένα παιχνίδι που οφείλει και πρέπει να πάρει τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ένα πολύ δύσκολο σημείο της σεζόν, όπου σε επτά παιχνίδια μετράει μόλις δυο νίκες στη Euroleague και θέλει να αντιστρέψει την κατάσταση και μάλιστα άμεσα.

Αρχής γενομένης από το πολύ δύσκολο αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις (21:30) στο ΣΕΦ, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να «σώσουν» τη χρονιά και να πανηγυρίσουν μια νίκη εντός έδρας, όπου έχουν καταγράψει μόλις εκείνη της δεύτερης αγωνιστικής με τη Βαλένθια.

Οι παίκτες του Κεστούτις Κεμζούρα θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να ανέβει πρώτον η ψυχολογία τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας και της διαβολοβδομάδας που θα τους βρει σε Μόναχο και Βερολίνο στις 19 και 21 Νοεμβρίου, αλλά και για να μπουν στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο Λιθουανός προπονητής του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς και οι Γιώργος Πρίντεζης και Γουίλι Ριντ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους κράτησαν εκτός στο φιλικό της Δευτέρας με τον Ιωνικό Νίκαιας, ενώ ο υπαρχηγός έχει μια μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσει τους 3000 πόντους στη διοργάνωση, αφού χρειάζεται μόλις δυο πόντους.

Από την άλλη, η Ζαλγκίρις δεν είναι το ίδιο σταθερή με τα προηγούμενα χρόνια, όμως παραμένει ο κακός δαίμονας του Ολυμπιακού, καθώς έχει κερδίσει τα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την πλευρά του έχει άπαντες διαθέσιμους για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Ζακ ΛεΝτέι να επιστρέφει στο ΣΕΦ μετά το περσινό του πέρασμα από τον Ολυμπιακό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ