Η βραδιά του Ταϊρίς Ράις!

Η βραδιά του Ταϊρίς Ράις!

Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό και με 41 πόντους οδήγησε το Τριφύλλι στη νίκη – Career high στην Ευρωλίγκα για τον άσο του Παναθηναϊκού.

Αυτός, ο άνθρωπος, αυτός! Ο Ράις ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ολυμπιακού με 99-93 στην παράταση (88-88 κ.α), με τον Αμερικανό γκαρντ να πραγματοποιεί φανταστική εμφάνιση και να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 41 πόντους!

Ο βραχύσωμος άσος του Τριφυλλιού έκανε σμπαράλια την άμυνα των Πειραιωτών και με career high οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ σημαντική νίκη. Συγκεκριμένα, όπως προαναφέραμε, είχε 41 πόντους, με 5/7 δίποντα, 8/6 τρίποντα, 7/7 βολές, ενώ παράλληλα κατέβασε 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ, συγκεντρώνοντας 33 πόντους στο σύστημα ranking.

Οι 41 πόντοι είναι η καλύτερη επίδοση του Ράις στην Ευρωλίγκα! Η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν οι 26 πόντοι, που είχε πετύχει στον τελικό του Final 4 του 2014 ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε είχε οδηγήσει τους Ισραηλινούς του Ντέιβιντ Μπλατ στην κατάκτηση του τροπαίου και σήμερα έδωσε στο Τριφύλλι τη νίκη.

Μια φανταστική εμφάνιση από τον Αμερικανό, που έβαλε φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στο αποψινό ντέρμπι. Ηταν μια ομάδα μόνος του κυριολεκτικά!

Δείτε τα στατιστικά του Παναθηναϊκού και του Ράις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ