Λάσο: «Για μένα ο Καμπάτσο είναι καλύτερος του Καλάθη»

Λάσο: «Για μένα ο Καμπάτσο είναι καλύτερος του Καλάθη»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τις δυσκολίες που θα συναντήσει η Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό (26/12, 21:00), ενώ χαρακτήρισε τον Καμπάτσο καλύτερο παίκτη από τον Νικ Καλάθη.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Πάμπλο Λάσο τόνισε πως πρόκειται για ένα απαιτητικό ματς απέναντι σε μία πλήρη ομάδα.

Αφού μίλησε για τις απουσίες της ομάδας του, ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε τον Νικ Καλάθη, χαρακτηρίζοντας όμως καλύτερο παίκτη τον Φακούντο Καμπάτσο από τον Έλληνα γκαρντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι ιδιαίτερο στην Ευρωλίγκα, καθώς όλα τα ματς είναι δύσκολα. Υπάρχουν πολλές ισάξιες ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία πλήρης ομάδα, που είναι χτισμένη γύρω από τον Καλάθη, σκοράρουν εύκολα και είναι αθλητικοί. Η ομάδα μας είναι καλά, αλλά έχουμε χάσει κάποια ματς φέτος, οπότε έχουμε έξτρα κίνητρο.

Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, σε ένα γήπεδο που έχουμε πολύ καλές αναμνήσεις, αλλά και ορισμένες όχι και τόσο καλές. Αυτή την στιγμή, σκέφτομαι μόνο το αυριανό ματς.

Αυτές είναι ξεχωριστές ημέρες για εμάς, αλλά ξέραμε από την αρχή το πρόγραμμά μας. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα, ενώ ήμασταν ελεύθεροι Δευτέρα και Τρίτη.

Αυτές είναι πολυάσχολες ημέρες για το μπάσκετ και φέτος θα είμαστε μακριά από τα σπίτια μας. Είναι πιο δύσκολο για τις οικογένειές μας».

Για τον Καλάθη: «Όλοι οι προπονητές πιστεύουν ότι έχουν τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Ο Καλάθης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά για μένα ο Καμπάτσο είναι καλύτερος».

Για την κορυφή στην Ευρωλίγκα: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε ψηλά, αλλά δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο νομίζω. Στο πρωτάθλημα το σημαντικό είναι να βρίσκεσαι στις θέσεις που σου δίνουν τη συμμετοχή στο Κύπελλο, ενώ στην Ευρωλίγκα το σημαντικό είναι να τερματίσεις στην πρώτη οκτάδα και μετά να κοιτάξεις για την τετράδα που σου δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Αυτή την στιγμή, δεν με απασχολεί τόσο πολύ αυτό. Είναι πολύ απαιτητική διοργάνωση, υπάρχουν πάντα εκπλήξεις και πρωτίστως θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη οκτάδα και μετά βλέπουμε».

Για τη σύγκριση Ευρωλίγκας και ΝΒΑ: «Στο ΝΒΑ έχουν πολλά ματς και λόγω του μεγάλου αριθμού χάνεται κάπως η ανταγωνιστικότητα. Και εμείς δίνουμε πολλά ματς, αλλά εμείς πάντα παίζουμε κάτι σε κάθε ένα από αυτά. Η Ευρωλίγκα είναι πολύ ανταγωνιστική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ