Ολυμπιακός: Αποθέωσε τον Νικολαΐδη η Ευρωλίγκα (vid)

Ολυμπιακός: Αποθέωσε τον Νικολαΐδη η Ευρωλίγκα (vid)

Η πολύ καλή εμφάνιση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη απέναντι στη Βιλερμπάν δεν πέρασε απαρατήρητη από την Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 77-68 της Βιλερμπάν με τον 17χρονο γκαρντ, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση.

Η διοργανώτρια αρχή στάθηκε στην παρουσία του νεαρού γκαρντ, αλλά και του συνομήλικού του Ουσμάν Γκαρούμπα της Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας ένα αφιέρωμα.

Το αφιέρωμα έχει τίτλο «Οι έφηβοι Γκαρούμπα και Νικολαΐδης υψώνουν ανάστημα» και για τον Νικολαΐδη η διοργανώτρια αρχή αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς με την Βιλερμπάν με επτά παίκτες που δεν ήταν διαθέσιμοι κι έχασε τον σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ στη διάρκειά του με πρόβλημα στον αστράγαλο. Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας βρήκε λύση στο πρόβλημα δίνοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον 17χρονο Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ολυμπιακού.

Ο Νικολαΐδης έπαιξε για 17 λεπτά και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει διαφορά στο παιχνίδι, αφού με σερί 7-0 διαμορφώθηκε το 43-31 προς το τέλος του πρώτου μέρους. Είχε 6 πόντους με ένα χαμένο σουτ και 4/4 βολές. Παράλληλα, προσέθεσε 5 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 4 κερδισμένα φάουλ για να συγκεντρώσει 13 μονάδες στην αξιολόγηση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ