Κρστιτς: «Δεν δόθηκε η ευκαιρία σε Βίρτους και Παρτιζάν»

Κρστιτς: «Δεν δόθηκε η ευκαιρία σε Βίρτους και Παρτιζάν»

Ο παλαίμαχος Σέρβος σέντερ μίλησε για την απόφαση της Ευρωλίγκας να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν με τις ίδιες ομάδες, γεγονός που αδικεί τις Βίρτους Μπολόνια και Παρτιζάν.

Η Ευρωλίγκα αποφάσισε να κλείσει την φετινή χρονιά και στην επόμενη να συμμετάσχουν οι ίδιες 18 ομάδες. Απόφαση που σίγουρα βρίσκει παραπονούμενες τις Βίρτους Μπολόνια και Παρτιζάν, που ήταν τα μεγάλα φαβορί για να εισέλθουν στην λίγκα μέσω του Eurocup και των δύο προνομιούχων θέσεων που δίνει η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρωλίγκας.

Ο Νέναντ Κρστιτς δεν άφησε να πέσει κάτω η εν λόγω κίνηση. Αντιθέτως, ο παλαίμαχος σέντερ, ο οποίος αγωνίστηκε στην Παρτίζαν από το 2000 έως το 2004, είπε ουσιαστικά πως αυτή η απόφαση αδικεί τις δύο ομάδες.

Ο Σέρβος δήλωσε σχετικά: «Η Βίρτους Μπολόνια και η Παρτίζαν ήταν δύο βασικές υποψήφιες για μια θέση στην EuroLeague. Δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να διεκδικήσουν το εισιτήριο μέσα στο γήπεδο, από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν.

Μπορεί να τα κατάφερναν, μπορεί και όχι. Η ιταλική ομάδα έδωσε πολλά χρήματα γι’ αυτόν τον σκοπό, κι οι υπόλοιπες έκαναν επίσης σημαντικές επενδύσεις για τον ίδιο λόγο. Δόθηκαν χρήματα για έναν συγκεκριμένο λόγο και τώρα όλα τελείωσαν δίχως αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ