Φλαμένγκο – Αλ Χιλάλ 2-3: Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων οι Σαουδάραβες

Φλαμένγκο – Αλ Χιλάλ 2-3: Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων οι Σαουδάραβες

Την έκπληξη πραγματοποίησε η Αλ Χιλάλ, επικρατώντας με 3-2 της Φλαμένγκο και παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στο Μαρόκο.

Η Αλ Χιλάλ είναι η πρώτη φιναλίστ του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (Σάββατο 11/02 στο Ραμπάτ), μετά τη νίκη της επί της Φλαμένγκο με 3-2, στον ημιτελικό που διεξήχθη στο στάδιο IBN της Ταγγέρης.

Το συγκρότημα του Αργεντινού, Ραμόν Ντίας, περιμένει, πλέον, να μάθει τον αντίπαλό του, που θα προκύψει από το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και στην Αλ Αχλί (8/02).

Διαβάστε επίσης: Η ΑΕΚ επιστρέφει το δώρο στον Βόλο; Το… γραμμάτιο του Μάη ξεπληρώνεται Φλεβάρη

Οι Βραζιλιάνοι ήλπιζαν να γίνουν ο πρώτος μη ευρωπαϊκός σύλλογος που θα κατακτούσε το τρόπαιο μετά το 2012 και τον τίτλο της Κορίνθιανς, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο 1-1 έμειναν με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Γκέρσον) και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45΄+9) η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας πήρε το προβάδισμα με το δεύτερο γκολ (πέναλτι) του Αλ Νταουσάρι.

Με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι στο 4΄) ο διεθνής επιθετικός είχε ανοίξει το σκορ, αλλά στο 20΄ ο Πέδρο έφερε το ματς στα ίσια. Την «χαριστική βολή» στην Φλαμένγκο έδωσε ουσιαστικά στο 70ό λεπτό ο Βιέτο, από ασίστ του Αλ Νταουσάρι.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Βίτορ Περέιρα ήταν να μειώσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι με τον Πέδρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ