Για πάντα στους Σίξερς ο Εμπίιντ, υπέγραψε επέκταση μέχρι το 2027! (pic, vid)

Για πάντα στους Σίξερς ο Εμπίιντ, υπέγραψε επέκταση μέχρι το 2027! (pic, vid)

Ο Τζόελ Εμπίιντ παραμένει πιστός στους Φιλαδέλφεια 76ερς με τους οποίους υπέγραψε πρόωρη supermax επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2027

Ο Τζόελ Εμπίιντ έχει ταυτιστεί με την πόλη της αδελφικής αγάπης και η καριέρα του έχει ταυτιστεί με την ομάδα των Σίξερς. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι κάτι παραπάνω από καλές και αυτό το αποδεικνύεται από την πρόωρη supermax επέκταση συμβολαίου της συνεργασίας τους.

Ο ταλαντούχος Καμερουνέζος σέντερ έχει συμβόλαιο μέχρι τη σεζόν 2022-23, ωστόσο αποφασίστηκε από κοινού να μείνει κάτοικος της Φιλαδέλφεια τουλάχιστον μέχρι το 2027.

Για την επόμενη διετία θα λάβει το ποσό των 65 εκατ. δολαρίων και όταν τεθεί σε ισχύ το supermax συμβόλαιο, ο τραπεζικός του λογαριασμός θα αυξηθεί κατά 196 εκατ. δολάρια, όπερ και σημαίνει πως μέχρι το καλοκαίρι του 2027 θα έχει κερδίσει συνολικά 261 εκατ. δολάρια!

Ο Εμπίιντ βρίσκεται μια ζωή στους Σίξερς αφού αυτή ήταν η ομάδα που τον επέλεξε στο Νο.3 του NBA Draft του 2014. Παρά το γεγονός πως έχασε τις δύο πρώτες σεζόν λόγω τραυματισμού, οι ιθύνοντες της ομάδας ουδέποτε έπαψαν να πιστεύουν σε αυτόν και ο ίδιος τους δικαίωσε και με το παραπάνω.

Φέτος, ήταν η 5η του, ουσιαστικά, χρονιά στη Λίγκα αριθμώντας 28.5 πόντους με 51.3% στα σουτ εντός πεδιάς, 37.7% στα τρίποντα, 85.7% στις βολές, 10.6 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.4 κοψίματα σε 30.6 λεπτά κατά μέσο όρο και 51 ματς κανονικής περιόδου.

Τα στατιστικά αυτά, σε συνδυασμό με την πρώτη θέση που κατέλαβαν οι Σίξερς στην Ανατολική Περιφέρεια, βοήθησαν τον Εμπίιντ να μπει στην πρώτη τριάδα των φαβορί για το βραβείο MVP της σεζόν.

Στα Playoffs, παρόλο που αγωνιζόταν με τραυματισμό, σημείωσε 28.1 πόντους με 51.3% στα σουτ εντός πεδιάς, 39% στα τρίποντα, 83.5% στις βολές, 10.5 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.5 κοψίματα σε 32.4 λεπτά και 11 παιχνίδια, οδηγώντας την ομάδα του μέχρι τους ημιτελικούς της Ανατολής, όπου και «λύγισε» από τους Ατλάντα Χοκς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ