Ντουράντ και Χάρντεν προπονούνται στη Μύκονο (pics)

Ντουράντ και Χάρντεν προπονούνται στη Μύκονο (pics)

Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο και δεν παρέλειψαν να κάνουν προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού

Είναι γνωστό πως η Μύκονος αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους πόλους έλξης διασήμων παγκοσμίως ενώ φέτος έχει δημιουργηθεί παροικία από διάφορους σταρ του NBA.

Μετά τον Λούκα Ντόντσιτς και την φωτογραφίες που τον δείχνουν να απολαμβάνει τις διακοπές του στο «νησί των ανέμων», την παρουσία τους έκαναν γνωστή και οι αθλητές των Μπρούκλιν Νετς, Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν.

Μάλιστα, οι δύο αστέρες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου συνδυάζουν τις διακοπές τους με προπονήσεις και η κάμερα του Mykonospost τους απαθανάτισε να κάνουν τα σουτάκια τους στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού. Ο μάνατζέρ τους βρέθηκε χθες το μεσημέρι έξω από το γήπεδο του νησιού, το οποίο ήταν κλειστό και ζήτησε να το ανοίξουν προκειμένου να προπονηθούν οι δύο σταρ, αίτημα που προφανώς έγινε δεκτό.

Φυσικά, δεν απουσίασαν οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες με την τοπική αυτοδιοίκηση του νησιού και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Μυκόνου, Κωνσταντίνο Κουκά αλλά και τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Μυκόνου (ΑΕΜ) Αλέξανδρο Κουκά.

Να σημειωθεί πως στις σκέψεις του Δήμαρχου υπάρχει το ενδεχόμενο να ζητήσει από τη λίγκα του NBA, η Μύκονος να φιλοξενήσει έναν αγώνα στο πλαίσιο του ΝΒΑ Tournament Europe την επόμενη χρονιά αφού δεν είναι λίγα τα αστέρια του παγκοσμίου μπάσκετ που προτιμούν το νησί ως προορισμό για τις διακοπές τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ