Καρμέλο – «Έχουμε περισσότερη εμπειρία από ό,τι όλο το NBA μαζί» (pics)

Καρμέλο – «Έχουμε περισσότερη εμπειρία από ό,τι όλο το NBA μαζί» (pics)

Ο Καρμέλο Άντονι ρωτήθηκε για τον μεγάλο μέσο όρο ηλικίας των Λέικερς απαντώντας πως η ομάδα έχει περισσότερη γνώση και εμπειρία απ' ό,τι ολόκληρη η λίγκα

Όντας καλεσμένος στην εκπομπή του ESPN, «First take» του διάσημου Αμερικανού δημοσιογράφου Στίβεν Α. Σμιθ, ο Καρμέλο Άντονι ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον μεγάλο μέσο όρο ηλικίας που χαρακτηρίζει το φετινό ρόστερ των Λος Άντζελες Λέικερς και ο ίδιος απάντησε βλέποντας τα πράγματα από μία άλλη οπτική από ό,τι όλος ο υπόλοιπος κόσμος που θεωρεί την ομάδα «γερασμένη».

«Είναι γεγονός (σ.σ. ο μεγάλος μ.ο. ηλικίας). Είμαστε όντως μεγάλοι από μπασκετικής οπτικής, το ξέρετε αυτό. Απλά πιστεύω πως φέρουμε χαρακτηριστικά που οι περισσότεροι δεν έχουν, όπως η σοφία και η δυνατότητα να είμαστε ενωμένοι, να μιλάμε μεταξύ μας και ο ένας να στηρίζει τον άλλον.

Πιστεύω πως σε αυτή την ομάδα, έχουμε περισσότερη γνώση και εμπειρία από ό,τι έχει όλο το υπόλοιπο NBA μαζί. Εξαρτάται από εμάς αν θα καταφέρουμε να τα συνδυάσουμε όλα αυτά και το κάνουμε να δουλέψει», ήταν τα λόγια του έμπειρου φόργουορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ