Ρόουζ – «Για ποιον λόγο θεωρείται ο ΛεΜπρόν καλύτερος του Κόμπι;»

Ρόουζ – «Για ποιον λόγο θεωρείται ο ΛεΜπρόν καλύτερος του Κόμπι;»

Ο παλαίμαχος γκαρντ του NBA, Τζέιλεν Ρόουζ, έδειξε την προτίμησή του στον Κόμπι Μπράιαντ, συγκριτικά με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θεωρείται από πολλούς, κυρίως νεότερους, ο παίκτης που έχει πάρει τον τίτλο του GOAT από τον Μάικλ Τζόρνταν, την ίδια στιγμή που παίκτες θρύλοι έχουν ήδη δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

Ο Τζέιλεν Ρόουζ, ο οποίος υπήρξε μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας της μυθικής εμφάνισης του Κόμπι, όταν «φιλοδώρισε» τους δικούς του Ράπτορς με 81 πόντους τον Φεβρουάριο του 2006, θεωρεί ότι ο «Black Mamba» παραμένει το… αντίπαλο δέος του ηγέτη των Μπουλς.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στο podcast των Ματ Μπαρνς και Στέφεν Τζάκσον, με τίτλο «All the Smoke»:

«Τον παρακολουθούσα από το ξεκίνημα του τον Κόμπε και είχα αρχίσει από πολύ νωρίς να λέω πως είναι ένα remix του Μάικλ Τζόρνταν. Για εμένα, έμοιαζε πολύ με τον Τζόρνταν, μίλαγε σαν εκείνον, κινούνταν με τον ίδιο τρόπο και έδειχνε πως είναι η συνέχεια του.

Πραγματικά, αγαπάω πολύ τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και πάντα βρίσκεται μέσα στις λίστες που κάνω με τους πέντε καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Όμως κάθε φορά που φτιάχνω μια τέτοια λίστα, ρωτάω τον εαυτό μου το ίδιο πράγμα. Για ποιον λόγο θα μπορούσα να τον θεωρήσω καλύτερο από τον Κόμπε;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ