Σοκαριστικές κατηγορίες για τον Ρόντο που φέρεται να απείλησε τη γυναίκα του με όπλο

Σοκαριστικές κατηγορίες για τον Ρόντο που φέρεται να απείλησε τη γυναίκα του με όπλο

Μια τρομερή ιστορία έχει δει το φως της δημοσιότητας, καθώς ο NBAερ, Ραζόν Ρόντο, φέρεται να απείλησε τη σύζυγό του με όπλο, λέγοντάς της πως θα τη σκοτώσει.

Σοβαρά μπλεξίματα με τον νόμο φαίνεται πως θα έχει ο NBAερ, Ραζόν Ρόντο, καθώς η σύζυγός του τον κατήγγειλε ότι έβγαλε όπλο και την απείλησε μπροστά στα παιδιά τους πως θα την σκοτώσει! Μάλιστα η Άσλεϊ Μπάτσελορ έχει ζητήσει τη βοήθεια των αρχών αναφέροντας πως φοβάται για τη ζωή της δικής και των παιδιών της.

Όπως αναφέρει στη μαρτυρία της, όλα άρχισαν στις 11 Μαΐου, όταν ο Ρόντο βρισκόταν στο σαλόνι με τον γιο του και έπαιζαν βίντεο γκέιμς. Στη συνέχεια η μητέρα του ζήτησε να διακόψει το παιχνίδι ώστε να μαζέψει τα ρούχα του. Κάτι που έκανε έξαλλο τον μπασκετμπολίστα που άρχισε να φωνάζει και να σπάει πράγματα.

Έπειτα φέρεται να της είπε «είσαι νεκρή», αποχωρώντας από το σπίτι και επιστρέφοντας ύστερα από περίπου 15 λεπτά κρατώντας ένα όπλο και χτυπώντας μανιασμένα την πόρτα. Έτσι μετά την απόφαση του τοπικού δικαστή, η Μπάτσελορ κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα, όμως δεν έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες στον Ρόντο και συνεπώς δεν έχει συλληφθεί, ενώ δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε καμία δήλωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ