ΝΒΑ : Γυναίκα υποψήφια να κοουτσάρει τον Αντετοκούνμπο!

ΝΒΑ : Γυναίκα υποψήφια να κοουτσάρει τον Αντετοκούνμπο!

Ανάμεσα στους υποψήφιους να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των Μπακς είναι μια γυναίκα πρώην σταρ του WNBA και δύο προπονητές κάτοχοι της Ευρωλίγκας!

Οι Μιλγουόκι Μπακς αναζητούν προπονητή, καθώς μετά το «διαζύγιό» τους με τον Τζέισον Κιντ μεσούσης της σεζόν στράφηκαν στον βοηθό του, Τζον Πράντι, ο οποίος όμως δεν έκανε την υπέρβαση, που θα ήταν ικανή να το διατηρήσει στη θέση του. Έτσι, ερευνούν πλέον εξονυχιστικά την αγορά κι έχουν ήδη κανονίσει συνεντεύξεις με αρκετούς υποψήφιους.

Μία εξ αυτών είναι γυναίκα! Πρόκειται για την Μπέκι Χάμον, παλιά σταρ του WNBA, αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ (έχει παίξει αρκετά χρόνια σε κορυφαίες ρωσικές ομάδες), η οποία τα τελευταία 4 χρόνια δουλεύει στο πλευρό του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς. Φαίνεται πως είναι αρκετά καλή και αποφασισμένη να κάνει το επόμενο βήμα, έτσι δέχθηκε την πρόταση για τη συνέντευξη και θα προσπαθήσει να γίνει η πρώτη γυναίκα head coach στην ιστορία του ΝΒΑ. Κοουτσάροντας μάλιστα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Άλλοι δύο από τους υποψηφίους είναι μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Ετόρε Μεσίνα, που κι αυτός δουλεύει στο πλευρό του Σαν Αντόνιο στους Σπερς, κι ο Ντέιβιντ Μπλατ, που μετά από τη διετία στη Νταρουσάφακα θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Αμφότεροι έχουν κατακτήσει από τουλάχιστον μία φορά την Ευρωλίγκα.

Υποψήφιοι για τη θέση του πρώτου προπονητή στους Μπακς είναι επίσης ο πρώην κόουτς των Ατλάντα Χοκς, Μάικλ Μπαντενχόλτζερ, ο Στιβ Κλίφορντ, ο Μόντι Ουίλιαμς και ο Τζέιμς Μπορέγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ