Νετς – Σίξερς 108-112

Νετς – Σίξερς 108-112

Οι Σίξερς με πρωταγωνιστή τον Τζοέλ Εμπίιντ επικράτησαν των Νετς στο Μπρούκλιν με 112-108 και έκαναν το 3-1 στη σειρά.

Με τον Τζοέλ Εμπίντ να κάνει «πράγματα και θαύματα» οι Φιλαδέλφεια 76ers «άλωσαν» το Μπρούκλιν με 112-108 και έκαναν το 3-1 στη σειρά των πλέι οφ του ΝΒΑ.

Οι Σίξερς νίκησαν για δεύτερη σερί φορά μέσα στην έδρα των Νετς και πλέον απέχουν μία νίκη από την πρόκρισή τους στα ημιτελικά της περιφέρειας.

Ο Τζοέλ Εμπίντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 31 πόντους, 16 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 6 τάπες και 2 κλεψίματα, ενώ εξαιρετικός ήταν επίσης και ο Τομπάιας Χάρις, ο οποίος είχε 24 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Από τους ηττημένους, ο Κάρις ΛεΒέρτ είχε 25 πόντους, ενώ από 21 είχαν οι Ντ’ Άντζελο Ράσελ και Τζάρετ Άλεν.

Το πέμπτο ματς της σειράς θα γίνει τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης στη Φιλαδέλφεια και οι Σίξερς με νίκη θα σφραγίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός και στιγματίστηκε από τη σύρραξη που έγινε στο τρίτο δωδεκάλεπτο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων και είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή των Ντάντλεϊ και Μπάτλερ. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν τη νίκη και την ισοφάριση, αλλά οι φιλοξενούμενοι με μεγάλα σουτ των Τζέι Τζέι Ρέντικ και Μάικ Σκοτ έκαναν την ολική ανατροπή. Αρχικά ο Ρέντικ έκανε το 107-106 και στη συνέχεια ο Σκοτ το 110-108. Ο Χάρις με δύο βολές σφράγισε την τρίτη σερί νίκη στη σειρά για τους Σίξερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ