Ο Λέοναρντ αποκάλυψε τι είπε στον Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Λέοναρντ αποκάλυψε τι είπε στον Αντετοκούνμπο (vid)

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης των Ράπτορς με τους Μπακς, Λέοναρντ και Αντετοκούνμπο είχαν σύντομη συνομιλία με τον ηγέτη των Καναδών αργότερα να αποκαλύπτει τι του είπε.

Ο Γιάννης πάλεψε στην έδρα των Ράπτορς, έφτασε κοντά στο break, αλλά ο Λέοναρντ και η παρέα του είχαν άλλη άποψη, κάνοντας την ανατροπή και επικρατώντας με 100-94. Η νίκη αυτή τους έχρισε πρωταθλητές Ανατολής και τους έδωσε το εισιτήριο για τους Τελικούς του ΝΒΑ.

Αμέσως μετά το ματς ο Λέοναρντ μίλησε στις κάμερες για την υπερπροσπάθεια όλης της ομάδας για να γίνει εφικτή η ανατροπή, αλλά και για το τι είπε μετά το ματς στον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Για το τεράστιο come back τόσο στη σειρά όσο και στην τελευταία αναμέτρηση ο Λέοναρντ ανέφερε: «Οι συμπαίκτες μου έκαναν πολύ καλή δουλειά, για να πάρουμε το προβάδισμα. Βγήκαν και αυτοί μπροστά και ήταν από τους λόγους που κερδίσαμε. Κάναμε την ανατροπή, γιατί γίναμε πιο επιθετικοί στην άμυνα μετά τα πρώτα δύο ματς».

Ενώ για το τι ειπώθηκε μεταξύ αυτού και του Greek Freak δήλωσε: «Ήθελα απλά να του πω συγχαρητήρια για την φοβερή σειρά που έκανε. Του είπα να συνεχίσει να παίζει με αυτό τον τρόπο».

Τέλος είχε και μια ατάκα για τη μεγάλη κόντρα με τους Γουόριορς για το πρωτάθλημα του ΝΒΑ:: «Κοίταξε, οι Γουόριορς είναι οι πρωταθλητές. Πρέπει να εμφανιστούμε πνευματικά συγκεντρωμένοι, έτοιμοι να παλέψουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ