Νοβίτσκι: «Πιστεύω πως έκανε καλό στο ΝΒΑ η φετινή free agency»

Νοβίτσκι: «Πιστεύω πως έκανε καλό στο ΝΒΑ η φετινή free agency»

Το πιο «τρελό» μεταγραφικό καλοκαίρι στο NBA συνεχίζει να γοητεύει τους μπασκετόφιλους, ενώ ο Ντιρκ Νοβίτσκι έκανε δηλώσεις ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη.

Όταν ο θρύλος των Ντάλας Μάβερικς Ντιρκ Νοβίτσκι κάνει δηλώσεις, τότε τα πράγματα έχουν αυτόματα ιδιαίτερη σημασία. Ο Γερμανός τοποθετήθηκε σχετικά με την φετινή free agncy του NBA, καθώς οι εξελίξεις τον εντυπωσίασαν όπως και ολόκληρο τον μπασκετικό πλανήτη.

Ο πρωταθλητής του 2011 με το Ντάλας, έχει δημιουργήσει την  δική του φήμη και ιστορία στον μαγικό κόσμο του NBA. Τα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια που ξοδεύτηκαν από την πρώτη μέρα στην φετινή free agency του κίνησαν το ενδιαφέρον, όπως και η συνέχεια με τις αδιανόητες «μετακομίσεις» πρωτοκλασάτων ονομάτων.

Ο Ντιρκ μίλησε στο «OmniSport» και υποστήριξε:«Δεν μπορώ να θυμηθώ καμία στιγμή στην 20ετή καριέρα μου που τόσοι πολλοί superstars να έχουν αλλάξει ομάδα σε ένα καλοκαίρι. Ήταν ένα πραγματικά τρελό καλοκαίρι, όμως πιστεύω πως έκανε καλό στο ΝΒΑ»

Τέλος συμπλήρωσε: «Υπάρχει μεγάλη κάλυψη από τα media σε όλο αυτό και έτσι η φετινή σεζόν προμηνύεται συναρπαστική. Πιστεύω πως θα είναι μια τρελή χρονιά και θα γίνουν πολλά που δεν θα τα έχουμε ξαναδεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ