Σόου των Κάρι και Ράσελ κόντρα στους λειψούς Λέικερς, καλή εμφάνιση από Αντετοκούνμπο (vid)

Σόου των Κάρι και Ράσελ κόντρα στους λειψούς Λέικερς, καλή εμφάνιση από Αντετοκούνμπο (vid)

Οι Στεφ Κάρι και Ντ’ Άντζελο Ράσελ πέτυχαν συνολικά 61 πόντους στη νίκη των Γουόριορς επί των Λέικερς με 124-103, στο πλαίσιο της pre season του ΝΒΑ. 27 λεπτά αγωνίστηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο που... σκέπασε τα καλάθια!

Μια σημαντική νίκη ψυχολογίας πέτυχαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επί των Λος Άντζελες Λέικερς με 124-103. Οι Πολεμιστές λίγες ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν, είδαν το βασικό δίδυμο των γκαρντ τους να συνεργάζεται αψεγάδιαστα και να δείχνουν πως ελλείψει δυνατού πόλου στη ρακέτα θα είναι το σημείο αναφοράς της ομάδας του Στιβ Κερ.

Ο Στεφ Κάρι ήταν ο ηγέτης της ομάδας του με 32 πόντους (6/15 τρίποντα), με τον Ντ’ Άντζελο Ράσελ να ακολουθεί με 29 πόντους (6/11 τρίποντα), με τον Γκριν να είναι άστοχος (9π. με 4/12 σουτ) αλλά να έχει 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και ένα μπλοκ.

Από την άλλη η κριτική για τους Λέικερς δεν θα είναι δίκαια αφού όλοι οι παίκτες πρώτης γραμμής απουσίαζαν από το ματς. Αυτό έδωσε την ευκαιρία σε άλλους παίκτες να αγωνιστούν και να δείξουν πως υπάρχει… supporting cast σε Τζέιμς, Ντέιβις και ΣΙΑ, με τον Νόρβελ Τζ. να έχει 29 πόντους, τον Κάλντγουελ Πόουπ να προσθέτει άλλους 25 και τον Κάκοκ να έχει 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Θετική η παρουσία και του Κώστα Αντετοκούνμπο που αγωνίστηκε 27 λεπτά. Αν και ήταν νευρικός επιθετικά με 7 πόντους και 1/7 σουτ, είχε 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ αλλά και 5 τάπες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ