Πιτίνο: «Προσπάθησα να πείσω τους Νικς να επιλέξουν τον Μίτσελ στο ντραφτ του 2017»

Πιτίνο: «Προσπάθησα να πείσω τους Νικς να επιλέξουν τον Μίτσελ στο ντραφτ του 2017»

Ο Ρικ Πιτίνο αποκάλυψε την προσπάθειά του να πείσει τους Νιου Γιορκ Νικς να επιλέξουν τον Ντόνοβαν Μίτσελ.

Την προσπάθεια του να πείσει του Νικς να επιλέξουν τον Ντόνοβαν Μίτσελ, με τον οποίο συνπήρξε στο κολλέγιο του Λούιβιλ τη διετία 2015-2017, στο ντραφτ του 2017 αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Ρικ Πιτίνο.

Ωστόσο η προσπάθειά του έπεσε στο κενό, αφού οι Νικς επέλεξαν στο νο. 8 του ντραφτ τον Φρανκ Ντιλικινά. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως έκαναν λάθος αφού ο Ντόνοβαν Μίτσελ αποτελεί το σημείο αναφοράς στην ομάδα της Γιούτα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο:

«Προσπάθησα να πείσω τους Νικς να επιλέξουν τον Μίτσελ, αλλά τότε μου είπαν ότι δεν μπορούσαν τον πάρουν σε τόσο υψηλό νούμερο (σ.σ. στο 8). Ήξερα ότι ο Ντόνοβαν θα γινόταν αστέρι της λίγκας, γιατί πάντα πίστευα ότι μπορεί να παίξει στον άσο. Μπορεί να παίξει πικ εν ρολ; Χωρίς αμφιβολία. Μπορεί να δημιουργήσει χώρους για τα σουτ των συμπαικτών του; Χωρίς αμφιβολία. Γι’ αυτό, πάντα ήξερα ότι μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις. Είναι μία μοναδική προσωπικότητα

Αρκετές ομάδες προσπέρασαν τον Μίτσελ, γιατί δεν πίστευαν ότι μπορεί να παίξει ως πόιντ γκαρντ. Είχαν αμφιβολίες για διάφορα πράγματα. Ο Ντόνοβαν είναι εργάτης. Θα πάει στο γήπεδο και θα τελειοποιήσει αυτό που πρέπει. Δεν είναι εγωιστής, αλλά θέλει να είναι ο καλύτερος. Του έχει μείνει απωθημένο από το λύκειο, καθώς είχε επιλεγεί 55ος αντί να ήταν στο Top 10 ή Top 15 και γι’ αυτό θέλει να αποδεικνύει πως πρέπει να συγκαταλέγεται στους καλύτερους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ