Τζακ Λαντέιλ: «Πιστεύουμε ότι θα γυρίσουμε πίσω με ένα μετάλλιο»

Τζακ Λαντέιλ: «Πιστεύουμε ότι θα γυρίσουμε πίσω με ένα μετάλλιο»

Την επιτυχία της Αυστραλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ονειρεύεται ο Τζακ Λαντέιλ, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του πως τα «καγκουρό» θα επιστρέψουν από την Κίνα με ένα μετάλλιο.

Ο πάουερ φόργουορντ της Αυστραλίας, Τζακ Λαντέιλ, πιστεύει πολύ στην ομάδα του και ευελπιστεί τα «καγκουρό» να φτάσουν έως και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Κατανοούμε την πίεση και την προσμονή που υπάρχει γύρω από την ομάδα μας, αλλά στόχος μας παραμένει να γυρίσουμε με ένα μετάλλιο στις αποσκευές μας. Όλοι συμφωνούν ότι έχουμε μια ομάδα ικανή για μια τέτοια επιτυχία. Ελπίζω πως θα φτάσουμε μέχρι τον τελικό». Ήταν τα λόγια του διεθνή Αυστραλού, ο οποίος δείχνει πεπεισμένος για την επιτυχία της εθνικής του ομάδας.

Στην συνέχεια πρόσθεσε για την φιλοσοφία των Αυστραλών και την ένταξή του στην Εθνική:

«Παίζουμε σαν ένα και με πάθος. Η νοοτροπία αυτή υπάρχει μέσα μας σαν έθνος. Με αυτό τον τρόπο έχουμε ανατραφεί. Παίζουμε μαζί για ενάμιση μήνα και νιώθουμε λες και γνωριζόμαστε χρόνια. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα οφείλεται στους βετεράνους μας. Μπορεί να είμαι πρωτάρης σε αυτή την ομάδα, όμως με υποδέχτηκαν με τέτοιο τρόπο που ένιωσα λες και βρίσκομαι σπίτι μου».

Να υπενθυμίσουμε πως προ ολίγων ημερών, τα «καγκουρό» υποχρέωσαν τις ΗΠΑ στην πρώτη τους ήττα (98-94), αν και σε φιλική αναμέτρηση, έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ