Άρης : Οι ανάσες και οι πινελιές

Άρης : Οι ανάσες και οι πινελιές

Ο Μουμίν που χρειάζεται λεπτά ξεκούρασης και ο Λώττας που επιστρατεύεται.

Είναι ξεκάθαρο στα τελευταία παιχνίδια του Άρη ότι ο Χουσεΐν Μουμίν χρειάζεται να πάρει και αυτός κάποιες ανάσες. Είναι απόλυτα λογικό, καθώς μαζί με τον Ιντζόγλου έχουν τραβήξει μέχρι τώρα το κουπί στα αμυντικά χαφ, καθώς ο Νίκιτς στάθηκε άτυχος με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.

Φαίνεται ότι αυτό το έχει αντιληφθεί και ο Δημήτρης Σπανός, που ετοιμάζει ένα μίνι λίφτινγκ στην μεσαία γραμμή της ομάδας του. Αν μάλιστα η τοποθέτηση του Παυλίδη στα αμυντικά χαφ ως παρτενέρ του Ιντζόγλου έχει ως στόχο να δοθούν ανάσες, η επιλογή του Λώττα σε θέση επιτελικού χαφ, γίνεται για να δοθεί ώθηση στην επιθετική ανάπτυξη του Άρη.

Η πρώτη συμμετοχή του στο βασικό σχήμα στην αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης, εντάσσεται έτσι και αλλιώς στα αξιοσημείωτα του αγώνα. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θα είναι, μάλιστα και η συνύπαρξη του με τον Παυλίδη, έναν επίσης επιθετικογενή ποδοσφαιριστή.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Άρης θα παραταχθεί με τέτοιο σχήμα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το αν θα επιβεβαιωθούν ή όχι οι δοκιμές και στην ενδεκάδα του αγώνα, είναι κάτι που ξέρει μόνο ο Δημήτρης Σπανός. Στα χαρτιά, πάντως, είναι μια συνύπαρξη που σίγουρα θα αρέσει στον κόσμο. Το ιδεατό είναι, βέβαια, να συνδυαστεί και με το ανάλογο αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ