Άρης : Ενίσχυση εκεί που χρειάζεται

Άρης : Ενίσχυση εκεί που χρειάζεται

Η ολοκλήρωση των μεταγραφών των Χαντί και Βουό θα δώσει στον Άρη την απαραίτητη ώθηση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αν ο Άρης δεν είχε στραβοπατήσει στα παιχνίδια με Παναιγιάλειο και ΑΕ Καραϊσκάκης, πιθανότατα δεν θα προχωρούσε σε κάποια κίνηση την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Αυτή είναι η αίσθηση που βγαίνει από την Αλκμήνης. Όχι γιατί δεν θα χρειαζόταν ενίσχυση, αλλά γιατί το μαξιλάρι της βαθμολογικής διαφοράς από τη τρίτη θέση θα τον έκανε να αισθάνεται ασφάλεια.

Τα πράγματα φυσικά άλλαξαν και οι άνθρωποι του Άρη αποφάσισαν την ενίσχυση της ομάδας τους. Φαίνεται μάλιστα ότι θα πετύχουν διάνα με την διαφαινόμενη απόκτηση δύο παικτών, ακριβώς στις θέσεις που χρειαζόταν. Οι Χαντί και Βουό μπορούν να κουμπώσουν άμεσα στο βασικό σχήμα του Άρη και θα του δώσουν αυτά που χρειάζεται.

Αν υπήρχαν άλλωστε δυο θέσεις στη ενδεκάδα που έκαναν μπαμ ότι ο Άρης έχει πρόβλημα, είναι αυτές του επιτελικού χαφ και του επιθετικού κορυφής. Με δυο παίκτες, μάλιστα, που και την κατηγορία γνωρίζουν και δεν θα έχουν πρόβλημα προσαρμογής, αλλά και ο ένας ξέρει το παιχνίδι του άλλου.

Ο Άρης δεν αποκλείεται υπό προϋποθέσεις να προχωρήσει και στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τις πτέρυγες, καθώς έχει γίνει ήδη επαφή με τον Γκαέλ Ν’ Λουντούλου. Μια περίπτωση, πάντως, που προέκυψε μετά την αποδέσμευση του Γάλλου από τον Απόλλωνα Πόντου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ