Άρης : Σοβαρότητα και προσοχή

Άρης : Σοβαρότητα και προσοχή

Με απόλυτη συγκέντρωση θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Άρης το παιχνίδι με την Σπάρτη.

Η παρουσία του Τομ Παπαδόπουλου στο Κλεάνθης Βικελίδης στην αυριανή αναμέτρηση, καθώς και όλα όσα προηγήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, καλό θα είναι να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης μόνο στις εξέδρες και εκεί πριν από το εναρκτήριο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι παίκτες και ο προπονητής θα πρέπει να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό τους πλάνο, με την καλή εμφάνιση να αποτελεί το επιθυμητό αλλά την κατάκτηση των τριών βαθμών να είναι μονόδρομος, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Απέναντι σε ομάδα που μακριά από την έδρα της μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τα αποτελέσματα που παίρνει, όμως είναι σοβαρή και με καλή ανασταλτική λειτουργία. Κάτι που απέδειξε και στην πρόσφατη αναμέτρηση της με την Παναχαϊκή. Σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί η Σπάρτη.

Ο Άρης θα πρέπει να μπει από το πρώτο λεπτό δυνατά στην αυριανή αναμέτρηση και να δείξει στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας ότι θέλει την νίκη και θα την πάρει. Να μην χάσει για ακόμα μια αγωνιστική ένα ημίχρονο, πριν ξεκινήσει να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Με τους Χαντί και Μπαστακό να θέτουν υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα, προκειμένου να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση μεσοεπιθετικά στην νέα τους ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ