Άρης : Κερδίζει και τα λάθη

Άρης : Κερδίζει και τα λάθη

Το ανέκδοτο με τη αντιμετώπιση του Άρη από τη διαιτησία δεν προσφέρει γέλιο.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι διαιτητές έκαναν εξόφθαλμα λάθη σε βάρος του Άρη. Δεν μιλάμε για αμφισβητούμενες φάσεις, αλλά για αποφάσεις που βγάζουν μάτια ότι είναι λάθος. Στην Βέροια δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Ντούνη.

Χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι, όταν ο παίκτης της Σπάρτης σταμάτησε με το χέρι τη μπάλα που είχε πορεία προς τα δίχτυα. Ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Κάσσου, ως επιθετικό φάουλ. Μέχρι να έρθει το γκολ του Δεληζήση, για να διώξει το άγχος από το Κλεάνθης Βικελίδης και να αποδώσει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Ναι ο Άρης θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να σκοράρει από τα πρώτα ημίχρονα των αγώνων. Ποιος ποδοσφαιρικός κανόνας όμως λέει ότι αν μια ομάδα δεν είναι συγκεντρωμένη στη τελική προσπάθεια ή δεν έχει καλή απόδοση, θα πρέπει να την αδικούν;

Ο Δημήτρης Σπανός και οι παίκτες του κερδίζουν εκτός από τον αντίπαλο και τα λάθη των διαιτητών. Αυτό όμως είναι κάτι που θα πρέπει να το δει η διοίκηση της ΠΑΕ και να δώσει λύσεις. Παρόλα αυτά η ομάδα εκμεταλλεύεται τις γκέλες των αντιπάλων που την ακολουθούν και έχει δημιουργήσει πάλι μια απόσταση ασφαλείας. Την οποία δεν αποκλείεται να μεγαλώσει τις επόμενες αγωνιστικές, αν είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ