Άρης : Ο ξεχωριστός Ούγκο Σόουζα

Άρης : Ο ξεχωριστός Ούγκο Σόουζα

Ο Πορτογάλος αμυντικός δείχνει να έχει δεθεί με τον Άρη και τον κόσμο του.

Ο Σόουζα στέλνει τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της εστίας του Πανσερραϊκού και ανοίγει το σκορ. Τρέχει μπροστά στην εξέδρα των οπαδών του Άρη και πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο Πορτογάλος ξεσπάει. Τα δάκρυα τρέχουν απο τα μάτια του, σημάδι της έντασης και της πίεσης που νιώθει και της επιθυμίας του να βοηθήσει την ομάδα του. Αντίδραση που θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένη αν τη βλέπαμε απο οπαδό στις κερκίδες, αλλά καθόλου συνηθισμένη για επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ειδικά όταν μιλάμε για ξένο παίκτη, που φυσικά δεν μεγάλωσε έχοντας στο δωμάτιο του αφίσες του Κούη. Ο Σόουζα, όμως, φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει δεθεί με τους οπαδούς του Άρη, συμπεριφέρεται ως ένας απο αυτούς στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν είναι λίγες οι φορές σε προηγούμενα παιχνίδια που έτρεξε να μπει ασπίδα σε συμπαίκτη του ή που πήγε να ζητήσει τον λόγο για το σκληρό φάουλ που έγινε σε άλλο παίκτη του Άρη. Είναι ξεκάθαρο οτι ο Πορτογάλος αμυντικός δεν το ζει απλά έντονα, αλλά γουστάρει που βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελιδης.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι το γεγονός οτι δεν πουλάει οπαδιλίκι, δε περιμένει απο αυτή τη συμπεριφορά του να κερδίσει θέση στο βασικό σχήμα, αλλά είναι σε κάθε παιχνίδι απο τούς κορυφαίους σε απόδοση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ