Αναμενόμενη εξέλιξη

Αναμενόμενη εξέλιξη

Η απουσία μεγάλων ομάδων όπως ο Άρης από το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση το συνδρομητικό κανάλι.

Το συνδρομητικό κανάλι, η NOVA, είναι εταιρεία και όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Ως εταιρεία, είναι απόλυτα λογικό να ενδιαφέρεται να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες, προκειμένου να έχει και τα ανάλογα κέρδη. Απόλυτα θεμιτό. Το ίδιο ισχύει και στον χώρο του ποδοσφαίρου και στα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague. Καμία επιχείρηση δεν θέλει να μπαίνει μέσα όταν κάνει μια επένδυση.

Το ίδιο, προφανώς, ισχύει και για την NOVA. Δεν έγιναν δεκτές οι προτάσεις που έκανε και πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, για το τέλος της κεντρικής διαχείρισης. Για να φτάσει, φυσικά, σε αυτό το σημείο το συνδρομητικό κανάλι, προφανώς και συνετέλεσαν αρκετοί λόγοι. Ένας από τους βασικότερους ήταν και η απουσία του Άρη από την μεγάλη κατηγορία.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι βάσει εμπορικότητας ο Άρης ήταν πάντα στο πάνω ράφι, μαζί με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, σε ότι αφορά τα χρήματα που έπρεπε να πάρει. Όχι μόνο γιατί έχει τεράστια δυναμικότητα λόγω του κόσμου του, αλλά και γιατί με την απουσία του έγιναν ακόμα λιγότερα τα ντέρμπι του πρωταθλήματος, άρα και τα παιχνίδια που μπορούσαν να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες – θεατές.

Για τον Άρη που, όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει στην φυσική του θέση, η συγκεκριμένη εξέλιξη, θα του βγει πιθανότατα σε καλό, καθώς είναι από τις ομάδες που έχουν την δυναμική και τον κόσμο, για να «πουλήσουν» ακριβά τον εαυτό τους και να πάρουν το συμβόλαιο που θέλουν. Με τον συνεταιρισμό να πληρώνει τις λάθος επιλογές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ