Ο ίδιος θα αποφασίσει 

Ο ίδιος θα αποφασίσει 

Ο Ανάκογλου έχει ξεπεράσει πλήρως το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα προσθέσει ποιότητα στον Άρη οταν αισθανθεί έτοιμος να παίξει.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου αποτελεί ενα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για τον Άρη. Οχι για τον Άρη της Football League, αλλά και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, που θα αγωνίζεται στη Superleague. Ενας ποδοσφαιριστής που έχει την ποιότητα να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, βοηθώντας τόσο στην μεταφορά του παιχνιδιού απο τα αμυντικά χαφ προς τη επίθεση , όσο και στο σκοράρισμα.

Ο σοβαρός τραυματισμός του αποτέλεσε πλήγμα για τον Άρη και τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απο οτι ο ίδιος περίμενε. Ευτυχώς χωρίς να του στοιχίσει στην ομάδα στο θέμα της συγκομιδής βαθμών, καθώς βρήκε τις λύσεις να καλύψει την απουσία του εκ των έσω. 

Ο Ανάκογλου έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και απο ιατρικής πλευράς είναι έτοιμος να αγωνιστεί. O ίδιος, σε συνεργασία με τον προπονητή του, Δημήτρη Σπανό θα αποφασίσει το πότε θα αγωνιστεί. Η εικόνα ενός οικογενειακού διπλού με την ομάδα νέων σίγουρα δεν αποτελεί δείγμα γραφής. 

Η θέληση όμως που έβγαλε στις δηλώσεις του και η επιθυμία του να επιστρέψει είναι πολύ σημαντικά στοιχεία. Γιατί μετά απο έναν τοσο σημαντικό τραυματισμό η ψυχολογία είναι το παν σύμφωνα με τους γιατρούς. Και ο Ανάκογλου φαίνεται αποφασισμένος να επιστρέψει. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ