Ολυμπιακός – Όταν στο 6ο λεπτό χάνεις 2-0…

Ολυμπιακός – Όταν στο 6ο λεπτό χάνεις 2-0…

Αν υποτιμήσεις αντίπαλο, αν χαλαρώσεις σε ένα ματς τότε η μπάλα θα σε τιμωρήσει. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε την κακή εικόνα του στη Λιβαδειά και έμπλεξε.

Μόνο έκπληξη δεν προκαλεί το τελικό αποτέλεσμα στη Λιβαδειά. Τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ήταν ενδεικτικά των όσων έδειξαν και κυρίως δεν έδειξαν οι ερυθρόλευκοι κόντρα στον Λεβαδειακό. Ένας Ολυμπιακός άγευστος, άοσμος, ψιλό-αδιάφορος και το χειρότερο χωρίς να μπορεί να αντιδράσει ουσιαστικά όταν κατάλαβε πως το ματς δεν εύκολο.

Λογικό όταν βρίσκεται στο 6ο λεπτό να χάνεις 2-0 να χρειάζεσαι χρόνο για να αντιδράσεις, ακόμη και να μην μπορείς τελικά να βρεις τις απαντήσεις που πρέπει μέσα στο χορτάρι.

Ο Ολυμπιακός ναι μεν με το τελικό 3-2 έμπλεξε αλλά εννοείται πως έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, όμως το ζητούμενο από αυτό το ματς δεν ήταν αυτό. Ο Μαρτίνς έδωσε ευκαιρίες σε αρκετά παιδιά να παίξουν και να δείξουν πράγματα. Ναι μεν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν είχε καθόλου ρυθμό και αυτό φάνηκε με το καλημέρα, όμως και στη συνέχεια του αγώνα η απόδοση των Σεμέδο και Μάρκοβιτς ήταν προβληματική.

Ο Βρουσάι που είναι από τους παίκτες που δικαιούνται περισσότερες ευκαιρίες συνολικά, δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει, ο Αλγκασίμ Μπα δεν φάνηκε καθόλου στο 45λεπτο που έπαιξε, Κούντε και Σουρλής ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα από τους μέσους του Λεβαδειακού. Ο Τικίνιο στα ρηχά παρότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με τις πολλές τελικές που έκανε ο Ολυμπιακός.

Ο Ονιεκούρου ούτε με τον Λεβαδειακό κατάφερε να διακριθεί παίρνοντας πάνω του φάσεις που θα μπορούσαν με μια πάσα να έχουν καλύτερη κατάληξη για την ομάδα. Ta μπακ, Ανδρούτσος και Αποστολόπουλος σε κακή βραδιά, όπως και ο Κρίστινσον.

Με αυτά και με αυτά απολύτως λογικό ο Ολυμπιακός να τα βρει σκούρα απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Λεβαδειακός και να γνωρίσει την πρώτη ήττα της χρονιάς σε εγχώριες διοργανώσεις.

Μόνο η παρουσία του Ρόνι Λόπες που έβαλε και το γκολ για το 3-2 και συνολικά ήταν ιδιαίτερα δραστήριος σε ρόλο δεύτερου επιθετικού μπορεί να υπολογιστεί στα θετικά για τον Μαρτίνς που ξέρει πολύ καλά πως η ρεβάνς δεν θα είναι εύκολη.

Το τελευταίο ματς του 2022 θα είναι ο επαναληπτικός στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό να έχει ματς κάθε 3-4 μέρες, καθώς το Σάββατο πάει στο Ηράκλειο, την Πέμπτη παίζει στην Αμβέρσα, την Κυριακή υποδέχεται τον Άρη, ακολουθεί η εμβόλιμη αγωνιστική με το ματς στο Περιστέρι και το εντός έδρας ματς με την Λαμία πριν έρθει ο Λεβαδειακός στο Φαληρικό Στάδιο.

Με τον Μαρτίνς αυτή την φορά να ξέρει πως δεν υπάρχει επόμενη ευκαιρία καθώς το… κανονάκι που είχε ο Ολυμπιακός το σπατάλησε στη Λιβαδειά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ