Άρης : Το Βικελίδης που ζηλεύετε

Άρης : Το Βικελίδης που ζηλεύετε

Το γήπεδο του Άρη ετοιμάζεται να φορέσει πάλι τα γιορτινά του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας

Είναι δεδομένο ότι κάθε ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα της Football League αισθάνεται περίεργα αλλά και όμορφα συνάμα, όταν φτάνει η ώρα να αγωνιστεί στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το βλέπουμε, άλλωστε, στις δηλώσεις που κάνουν πριν και μετά τις αναμετρήσεις με τον Άρη.

Πολλοί ποδοσφαιριστές και της Superleague ζηλεύουν τους συναδέρφους τους στον Άρη, καθώς οι ίδιοι αγωνίζονται σε σχεδόν άδεια γήπεδα. Έστω και αν οι ίδιοι δεν μπορούν να βγουν δημόσια και να το πουν, υπό τον φόβο της κατακραυγής από τους οπαδούς της δικής τους ομάδας.

Στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας, το Κλεάνθης Βικελίδης θα δώσει ακόμα μια παράσταση. Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο και όπως όλα δείχνουν το γήπεδο θα έχει περισσότερο κόσμο και από την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα (όπου είχαν βρεθεί 15.000 οπαδοί).

Οι οπαδοί του Άρη κάνουν την δική τους πρόβα και παράλληλα προετοιμάζουν την Superleague για το τι θα ακολουθήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όταν ο Άρης θα επιστρέψει μετά από τέσσερα δύσκολα χρόνια στη φυσική του θέση.

Παράλληλα στέλνουν και το δικό τους μήνυμα στα κανάλια που ενδιαφέρονται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague. Ότι θα πρέπει να πληρώσουν όσο θα πρέπει, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο ποδοσφαιρικό προϊόν που λέγεται Άρης και ανταπόδοση από την τεράστια δεξαμενή των οπαδών που διαθέτει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ