Παναθηναϊκός: Τελειώνει με Μπερνάρντ, φουλάρει για 8αρι και δεν… ξεπουλάει

Παναθηναϊκός: Τελειώνει με Μπερνάρντ, φουλάρει για 8αρι και δεν… ξεπουλάει

Η άφιξη του Μπερνάρντ, οι επόμενες κινήσεις ενίσχυσης και η αυξημένη τιμή κυρίως των Ελλήνων του Παναθηναϊκού.

Με την άφιξη του Μπερνάρντ στην Αθήνα (πιθανότατα αύριο) ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή της χρονιάς στην Ελλάδα. Ο Βραζιλιάνος θα υπογράψει για δύο χρόνια, πιθανότατα θα βρίσκεται στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή για να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα. Και ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός σχεδόν θα έχει ολοκληρώσει ολόκληρο τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Τι θα απομένει; Μία τελευταία (;) πινελιά, ένας ακόμα παίκτης για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ένα «οχτάρι» που θα έρθει να «κουμπώσει» με τους υπόλοιπους και να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας. Ένας box to box ποδοσφαιριστής, που θα μπορεί να «πατάει» και στις δύο περιοχές και να προσφέρει λύσεις.

Για να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει τι ακριβώς παίκτη ψάχνει ο Παναθηναϊκός ως… κερασάκι στη μεταγραφική του τούρτα (εκτός αν προκύψει κάποια αποχώρηση που θα αντικατασταθεί), θυμηθείτε τον Αμπέντ στα καλά του. Έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή θέλει ο Γιοβάνοβιτς. Που να είναι σταθερός και οργανωτικά και μεσοαμυντικά.

Διαβάστε επίσης: Μπερνάρντ: Ένας μάγος… τσέπης έρχεται για να «γκρεμίσει» τη Λεωφόρο (vids)

Οι φήμες είναι πολλές, οι κινήσεις του Παναθηναϊκού φέτος έχουν κάνει τον κόσμο να ονειρεύεται ονόματα ανάλογα του Μπερνάρντ και του Βέρμπιτς. Μπορεί να μη συμβεί αυτό, αλλά να επιλεγεί παίκτης που δεδομένα θα προσφέρει, αλλά δεν θα είναι κάποιο σπουδαίο όνομα. Ο χρόνος θα δείξει, με τον Παναθηναϊκό πάντως να κινείται ήδη ζωηρά για να κλείσει και αυτή τη μεταγραφή.

Από ‘κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε τις τελευταίες μέρες μπροστά σε δύο αποφάσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές του ρόστερ του και μάλιστα Έλληνες. Ήρθε πρόταση από τη Βερόνα για τον Αλεξανδρόπουλο και από την Τραμπζονσπόρ για τον Κουρμπέλη.

Οι «πράσινοι» δεν μπήκαν καν σε διαδικασία συζητήσεων στα ποσά που άκουσαν, στέλνοντας μήνυμα πως δεν… ξεπουλάνε. Ούτε ένα παιδί 21 ετών με μεγάλη προοπτική μπροστά του όπως ο Αλεξανδρόπουλος μπορεί να δοθεί έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ, ούτε φυσικά ο Κουρμπέλης, αρχηγός της ομάδας, να φύγει με 650.000 ευρώ, όσα δηλαδή αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσοι θέλουν να διαπραγματευτούν θα πρέπει να σκεφτούν πως οι εποχές που οι «πράσινοι» έμοιαζαν σαν… ζητιάνοι έχουν περάσει. Ανεπιστρεπτί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ