Αγγαρεία στην Καλαμαριά

Αγγαρεία στην Καλαμαριά

Σε παιχνίδι χωρίς άγχος απαγορεύεται να κάνει ομάδα τέτοια εμφάνιση όπως αυτή με τον Απόλλωνα Πόντου.

Πραγματικά δεν υπάρχει λογική εξήγηση για αυτό που είδαμε στο γήπεδο της Καλαμαριάς από την πλευρά των παικτών του Άρη. Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, η οποία επιφύλαξε τη χειρότερή της εμφάνιση για το παιχνίδι που θα μπορούσε (αν είχε κερδίσει ο Απόλλων Λάρισας την Παναχαϊκή) να της δώσει πλέον και μαθηματικά την άνοδο.

Προφανώς και η μεγάλη διαφορά των 12 βαθμών που είχε από την ομάδα της Πάτρας πριν την έναρξη του αγώνα, λειτούργησε αντίθετα από ότι θα έπρεπε για τον Άρη και επηρέασε την αγωνιστική του συμπεριφορά. Αντί να δούμε μια ομάδα που μασάει σίδερα για να τελειώσει την υπόθεση άνοδο και τυπικά, ήρθε ο εφησυχασμός.

Φυσικά και είναι απόλυτα δικαιολογημένο να μην βρίσκονται σε καλή μέρα κάποιοι ποδοσφαιριστές. Απλά, η δυσαρέσκεια του κόσμου έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι είχαν παράπονα από την έλλειψη διάθεσης σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης. Ακόμα και αν δεν ίσχυε, γιατί στο μυαλό κανενός παίκτη δεν μπορούμε να είμαστε, αυτό αποκόμισε ο κόσμος που είδε το παιχνίδι.

Η άσχημη αυτή εμφάνιση σε καμιά περίπτωση, βέβαια, δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τον στόχο της ανόδου και αποτελεί μια κάκιστη παρένθεση. Ο Άρης θα σφραγίσει και τυπικά την επιστροφή του στη Superleague στις αγωνιστικές που απομένουν. Απλά οι παίκτες θα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτά τα παιχνίδια θα λειτουργήσουν για αυτούς ως ευκαιρία ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ