Κάλτσα στο στόμα, μονωτική ταινία και κουκούλα

Κάλτσα στο στόμα, μονωτική ταινία και κουκούλα

Ο Κώστας Καίσαρης ξεκινάει από τη απαγωγή του Οτσαλάν, συνεχίζει με τον Μπορμπαλάν που θα σφυρίξει στον τελικό και καταλήγει: Το παραμύθι, Ελληνας διαιτητής, έλαβε τέλος.

ΣΟΚ και δέος, με τον Σπανιόλο διαιτητή, που θα σφυρίξει στον Τελικό. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Ένα λαμόγιο από την Πορτογαλία, που παίρνει 22 χιλιάρικα τον μήνα για να κάνει τον νταραβεριτζή. Κι όταν φτάνει σε αδιέξοδο και δεν μπορεί να βρει άκρη, φέρνει ξένο διαιτητή. Για να μην πολυλογούμε, όμως, θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Αν θέλει, όποιος θέλει σαν κράτος, να φτιάξει τη διαιτησία, να φτιάξει το ποδόσφαιρο, τα πράματα είναι απλά. Με συσκέψεις, με νομοθετικές παρεμβάσεις και διάφορα άλλα τέτοια καραγκιοζιλίκια, δεν γίνεται τίποτα. Οι δημοκρατικές διαδικασίες, ποτέ δεν έλυσαν κανένα πρόβλημα. Η παρέμβαση πρέπει να είναι άμεση και δραστική. Χειρουργική. Αν περιμένεις να φτιάξουν το ποδόσφαιρο ο Τσίπρας με το VAR κι ο χαμοκελάιδας, ο Βασιλειάδης, χαιρετίσματα στις φασκομιλιές. Μόνο αν ξηγηθούν, αλά Ερντογάν θα υπάρξουν αποτελέσματα. Και άμεσα μάλιστα. Μία ωραία πρωία, χτυπάνε την πόρτα του Μέλο Περέιρα και δεν είναι ο γαλατάς. Είναι τα παιδιά, με τους full face σκούφους. Τον αρπάζουνε , του κλείνουνε το στόμα με μονωτική ταινία αλά Οτσαλάν, όπως η ΜΙΤ, του βάζουνε μια κουκούλα, στο κεφάλι κι απ’ τ αυτί και στον δάσκαλο. Τσουβαλιαστός, στον 12ο όροφο της αντιτρομοκρατικής.

ΕΝΑ ποτήρι νερό, τσιγάρα και σπίρτα στον κύριο Περέιρα, γιατί έχουμε μια κουβέντα να κάνουνε. Μίστερ Μέλο, ποιος σου είπε να βάλεις τον Κομίνη την τελευταία αγωνιστική; Κι όταν τον έβαλες Πανιώνιος-Λεβαδειακός, ποιος σου είπε να τον βγάλεις; Από εκεί ξεκινάς για να βρεις την άκρη. Και θα τη βρεις εύκολα. Ο Παπαπέτρου κι ο Σιδηρόπουλος, είναι οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης. Αναλώσιμοι. Σήμερα είναι, αύριο που δεν θα είναι, θα είναι κάποιοι άλλοι στη θέση τους. Ο Γιαννάκης κι ο Μάλαμας είναι επαγγελματίες. Για το μεροκάματο δουλεύουνε. Τριτσώνης και σία το παντεσπάνι. Ο Γραμμένος, τζάμπα πάει, τζάμπα έρχεται. Από τον Περέιρα ξεκινάς. Το γκράντε λαμόγιο. Που παίρνει 22 χιλιάρικα τον μήνα. Που στείλανε στην Ελλάδα, οι γκράντε νταραβερτζήδες της FIFA , για να μοιράζει την τράπουλα στα ίσα κι αυτός τη χτενίζει. Αντί να δίνει τα φύλλα από πάνω, τα δίνει από κάτω. Κι αφού αρχίσει να λέει το ποίημα ο Μέλο, πας παρακάτω. Αρπάζεις τους δύο έτερους κυρίους. Με την ίδια διαδικασία. Κάλτσα, μονωτική ταινία στο στόμα και κουκούλα. Πες μας κύριε λεγάμενε, ποιος σου είπε να πεις του Περέιρα να βάλει τον Κομίνη; Πες μας εσύ, ποιος σου είπε να πεις του Περέιρα, να βγάλει τον Κομίνη. Και θα έχεις όλο το έργο, φωτογραφία μπροστά σου, μέσα σε πέντε λεπτά.

ΑΝ ο ξένος διαιτητής στον Τελικό, συνιστά το, απόλυτο ξεβράκωμα, το μπες βγες του Κομίνη συνιστά το απόλυτο αίσχος. Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο Μέλο, Περέιρα το πάει, το γράμμα. Το ψήνει μάλιστα το ψάρι, σαν το Γκλέτσο κι απ’ τις δύο πλευρές. Επί του πρακτέου όμως. Δηλαδή, ύστερα απ’ όλη αυτή την εμποροπανήγυρη και τα παζάρια. Ο ένας να θέλει τον Σιδηρόπουλο, που δεν θέλει ο άλλος. Κι ο άλλος να θέλει τον Παπαπέτρου, που δεν θέλει ο προηγούμενος, ο Περέιρα θα εξακολουθεί να παριστάνει τον Αρχιδιαιτητή και στη νέα περίοδο; Απέλαση, που λέει ο Αλέφαντος. Τύλιγμα και φόρτωμα στο πρώτο καράβι για τη Λισαβώνα. Δηλαδή του χρόνου που θα παίξουνε Ολυμπιακός-ΑΕΚ, θα βάλει ο Περέιρα τον Παπαπέτρου; Στο Παναθηναϊκός- ΑΕΚ τον Θάνο και στο Άρης-ΠΑΟΚ τον Σιδηρόπουλο; Ούτε στο σινεμά δεν παίζονται αυτά τα έργα. Κι αφού δεν βρήκανε διαιτητή να σφυρίξει στον τελικό, θα βρούνε του χρόνου, για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ; Ή μήπως, θα πάει να παίξει στην Τούμπα και στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός με Ελληνα διαιτητή; Το παραμύθι Ελληνας διαιτητής με την έλευση του Μπορμπαλάν στον Τελικό, έλαβε τέλος. Σχόλασε.

ΜΙΑ σεζόν άντεξε. Ο ένας μετά το άλλον, οι διαιτητές του «πλέον συναρπαστικού πρωταθλήματος» βγήκανε σκάρτοι. Η εξυγίανση, τους έκαψε. Ο κορυφαίος Τάσος Σιδηρόπουλος, που το έπαιξε υπηρέτης δύο αφεντάδων, έπαθε εγκαύματα, τρίτου βαθμού. Το Σάββατο, στον Τελικό θα είναι τέταρτος. Θα κρατάει τα μπόσικα του Μπορμπαλάν. Ο καθαείς από τη νέα περίοδο θα έχει το δικαίωμα να ζητάει ξένους διαιτητές. Αν δεν έχει εμπιστοσύνη δηλαδή στους Έλληνες διαιτητές, ο Περέιρα θα έχω εγώ σαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός; Ποιος θα τολμήσει να του πει, «όχι, θα σου βάλω εγώ τον Βάτσιο, τον Μάνταλο και τον Κούλα Χασάν»; Ποιος θα τολμήσει να τους πει, εσείς θα παίζεται με Ελληνες κι άλλοι δύο με ξένους;

Στη μουσική επιλογή, Stevie Ray Vaughan and the a Fabulous Thunderbirds-What I Say.

https://www.youtube.com/watch?v=atQ84qkQgg4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ