Μια δεύτερη ευκαιρία (και) για τους δύο

Μια δεύτερη ευκαιρία (και) για τους δύο

ΑΕΚ και Μπακασέτας δείχνουν να τα ξαναβρίσκουν και λύνουν το πρόβλημα τους.

Επαναπροσέγγιση από πλευράς Μπακασέτα προς την ΑΕΚ. Μεσολάβησε και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Εβαλε το χέρι του και ο Βασίλης Δημητριάδης. Το θετικό είναι κατανοούν αμφότερες οι πλευρές ότι ήταν άδικο και βιαστικό ότι έγινε εκείνο το μεσημέρι της Κυριακής 25 Νοεμβρίου στα Σπάτα από πλευράς Δημήτρη Μελισσανίδη. Δεν κέρδισε κάτι η ΑΕΚ, δεν κέρδισε κανείς. Αντιθέτως χάθηκαν πράγματα, χαλάστηκαν σχέσεις.

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει δείξει πολύ καλή διάθεση για να τα βρει ξανά με τη ΑΕΚ. Και αν ισχύει η πρόταση της ΑΕΚ, τότε θα μείνει. Που εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει λόγος να μην ισχύει αν πραγματικά τον θέλει και πιστεύει ότι της κάνει και είναι βασικός στο πλάνο Ουζουνίδη. Αν δεν κάνει στην ΑΕΚ όμως, είναι πρόβλημα. Για να δούμε.

Πάντως μοιάζει με μια δεύτερη ευκαιρία. Και για τους δύο. Ο παίκτης για να δείξει θετικός σε μια πρόταση που δεν τον ικανοποιούσε, η ΑΕΚ για να δείξει ότι δεν έχει διάθεση εκδίκησης για κανέναν. Και ίσως στο τέλος κερδίσουν και οι δύο περισσότερα από έναν χωρισμό. Ο Μπακασέτας να μείνει σε μια ομάδα που τον ξέρουν και τους ξέρει και να πεισμώσει για να δώσει περισσότερα. Γιατί κυρίως μπορεί να τα δώσει. Και η ΑΕΚ για να λύσει το πρόβλημα που έχει τώρα στα άκρα με έναν παίκτη που θα είναι στα… κυβικά της οικονομικά, που δεν θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής και θέλει και ο Ουζουνίδης, όπως και τα αποδυτήρια της. Win win κατάσταση δηλαδή. Οπότε η αναζήτηση εξτρέμ… μεταφέρεται για το καλοκαίρι καλώς εχόντων των πραγμάτων, πιο προσεκτικά, δίχως βιασύνες και στοχευμένα σε μια πιο διευρυμένη αγορά.

Και επειδή όλα δείχνουν ότι πάμε για happy end με Μπακασέτα, καλό θα ήταν να γίνει το ίδιο και με τον Αντρέ Σιμόες και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Και οι δύο πολύ καλά παιδιά, εξαιρετικοί χαρακτήρες, δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα πριν και μετά την απόφαση Μελισσανίδη και με την σωστή προσέγγιση η ΑΕΚ κάνει το σωστό στο… ιδανικό κόστος και με την καλύτερη δυνατή προοπτική. Διότι η τωρινή ΑΕΚ με την μεταγραφή Κρίστιτσιτς και την επιστροφή Μπακασέτα, Σιμόες και Λαμπρόπουλου είναι μια πολύ καλή και γεμάτη ΑΕΚ με πολύ καλά αποδυτήρια. Και αυτό θα είναι το ιδανικό, ε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ